Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/1532328837_226629_yaz_okullari_tum_coskusuyla_suruyor_eyupsultan_fotogaleri_800x535.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Yaz Okulları tüm coşkusuyla sürüyor - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Yaz Okulları tüm coşkusuyla sürüyor

Eklenme Tarihi: 23 Temmuz 2018, Pazartesi - 15:37   Okunma Sayısı: 90490
Eyüpsultan Belediyesi, ilçede bulunan gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini, fiziksel ve zihinsel olarak en iyi şekilde gelişimlerini sağlamak amacıyla yaz ve kış aylarında çok sayıda etkinlik düzenliyor.

Bu etkinliklerden bir tanesi de Yaz Okulları.

Yaz Okulları, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 7-14 yaş grubu çocuklara yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

Yaz Okulları'nda çocuklara sportif aktivite yaptırmanın yanı sıra psikolojik yardım, öz güven eksikliğini giderme, yetenek seçimi yapıp yönlendirme ve spor ahlakını öğrenme gibi imkanlar sunuluyor.

Eyüpsultan Belediyesi Yaz Okulları'na bu yıl 5 bin 755 öğrenci kayıt yaptırdı. Bu güne kadar toplam 19 bin 918 çocuğun hizmet aldığı Yaz Okulları'nda futbol, basketbol, voleybol, mini golf, satranç, tenis, masa tenisi, atletizm, uzak doğu sporları, yüzme ve oryantring gibi branşlarda profesyonel eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor.


ÇOCUKLAR SOSYAL VE KÜLTÜREL AÇIDAN DA DONANIMLI HALE GELİYOR

Yaz Okulları sadece spor odaklı olmayıp çocukları fiziksel açıdan geliştirmenin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale getirmeyi amaçlıyor. Yaz Okulları'nda Eyüpsultanlı çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkarıyorlar.

5 NOKTADA EĞİTİMLER SÜRÜYOR


Yaz Okulları, Alibeyköy Spor Kompleksi, Eyüp Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmenler İlkokulu (Yeşilpınar), Kemerburgaz Şehit Osman Yumuk Spor Kompleksi ve Topçular Dede Korkut Ortaokulu olmak üzere 5 bölgede hizmet veriyor.


Bu bölgelerin 4 tanesinde havuz bulunuyor ve yüzme eğitimleri veriliyor. Bu eğitimler sayesinde Eyüpsultanlı çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkarıyorlar.



TEMEL GÜVENLİK KONUSUNDA SUNUM ALDILAR

Alibeyköy Spor Kompleksi'nde eğitimlere devam eden öğrencilere Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tarafından bir de sunum yapıldı.

Sunumda öğrencilere temel güvenlik kuralları ve güvenli internet kullanımı konuları anlatıldı.

İnternet kullanımı sırasında gelebilecek zararlara karşı alınabilecek önlemler, tablet, bilgisayar ve cep telefonu kullanımı sırasında nelerden uzak durulması, nelere dikkat edilmesi ve ne gibi tedbirler alınması gerektiği konuları aktarıldı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam