SON DAKİKA
reklam
reklam

Bursaspor'da yeni sezon kadrosu şekilleniyor

Eklenme Tarihi: 27 Temmuz 2018, Cuma - 11:10   Okunma Sayısı: 91000
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da yeni sezon kadrosu belli olmaya başladı.

BURSA-AA

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursaspor'da yeni sezon öncesi gerçekleştirilen Afyonkarasihar kampının ikinci etabı da tamamlandı.

Teknik direktör Samet Aybaba, kampın ardından yeni sezonda takımda düşündüğü oyuncularla ilgili kararını yönetim kuruluyla paylaştı.

Deneyimli teknik adam, yönetim kuruluna sunduğu raporda genç oyunculardan Burak Kapacak, Muhammed Emir Sarıkaya ve Furkan Emre Ünver'in yeni sezonda A takımda devam etmelerini, Gürkan Sefil, Berat Jonathan Ustabaşı, Alper Ademoğlu, Emirhan Aydoğan ve Ozancan Kökçü'nün başka takımlara kiralık verilmesini, Ali Akman, Çağatay Yılmaz, Ramazan Keskin ve Çağrı Yasak'ın da yeniden altyapıya gönderilmelerini istedi.

Yeşil-beyazlılarda Afyonkarahisar kampının ardından teknik direktör Samet Aybaba'nın 3 gün izin verdiği oyuncular, 30 Temmuz'da Özlüce Tesisleri'nde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam