SON DAKİKA
reklam
reklam

Eğitimin emektarlarına vefa!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2018, Pazartesi - 11:30   Okunma Sayısı: 238095
Pendik Mesleki Eğitim Merkezi’nin eski ve yeni eğitimcilerinin buluşmasında duygusal anlar yaşandı

 

İSTANBUL

Pendik Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Müdürü Selami Çiçek ve Müdür Yardımcısı Şenay Bilir, kurumda halen görev yapan öğretmenlerle, daha önce görev yapmış öğretmenleri buluşturdu.

Pendik MESEM’in eski ve yeni öğretmenlerinin buluştuğu ve emektar öğretmenlere “Hizmet Şeref Belgesi” takdim edildiği toplantı Pendik sahilinde bir lokantada gerçekleşti.

Buluşmada Pendik MESEMMüdürü Selami Çiçek, Müdür Yardımcısı Şenay Bilir ve öğretmenler Figen Gürel Aslan, Duygu Yıldırım, Atilla Yurdagül ve Gülşen Özüdoğru ev sahipliği görevini üstlendi.

Daha önceki yıllarda Pendik MESEM’de görev yapan, , Erol Büyükkara, Turan Temur, Mustafa Kumcu ve İsmail Özgen isimli öğretmenler, kendilerine verilen Hizmet Şeref Belgeleri ile plaket ve hediyelerle duygusal anlar yaşadı.

Okul Müdürü Selami Çiçek programla ilgili şunları söyledi; “Mesleğinde tüm zorlukları yenerek Trabzon’un küçük bir köyünden çıkıp, Matematik öğretmeni olan ve aralıksız 35 yıl çalışarak yüzlerce genç yetiştiren, Erol Büyükkara öğretmene Milli Eğitim Bakanlığının “Hizmet Şeref Belgesi” duygu dolu anların yaşandığı ortamda teslim edildi.

Okula geldiği günden itibaren beyefendiliği ile, öğrencileriyle yaptığı çalışmalarda başarısı ile, sosyal ilişkilere verdiği önemle ve arkadaşlarıyla uyumu nedeniyle Turan Temur hocamıza 32 yıllık çalışmasının sonucunda Milli Eğitim Bakanlığımızın verdiği “ Hizmet Şeref Belgesini” takdim ettik. Turan hocamız, bu belgeyi eşinin de bulunduğu toplantıda alırken, “Gücümü eşimden alıyorum” dedi.

Aspirin gibi çözüm üreten; Okulda bulunduğu anlarda sorunları çözen, Mobilya Dekorasyon Öğretmenliğinin yanında okul bilgi işlem, okul fotoğrafları çekimi, tamirat ve tadilatlara anında çözüm üreten ve tüm arkadaşları tarafından takdirle karşılanan Mustafa Kumcu, öğretmenimiz norm fazlalığı nedeniyle okuldan ayrılmıştı. Ancak arkadaşlıkları ve birlikte yapılan güzel çalışmaları unutmadığını ifade ederek, kendisine sunulan plaket ve hediyeleri özellikle okuldan ayrılan arkadaşlarının elinden almasının kendisine tarif edilemez bir sevinç yaşattığını söyledi.

Okuldan ayrıldığım halde yüreğim ve kalbimle sizinleyim, ne zaman davet ederseniz yanınızdayım diyen İsmail Özgen’ in mutluluğu, yüzünden okunurken arkadaşlarının ne kadar duygulandığını tarif etmek imkânsızdı.”

Sürpriz doğumgünü

Organizasyonda büyük emekleri olan Müdür yardımcısı Şenay Bilir ile öğretmenler Figen Gürel Aslan, Duygu Yıldırım ve Gülşen Özüdoğru okul müdürü Selami Çiçek’in doğum gününü de unutmadılar ve sürpriz doğum günü pastasıyla müdürlerinin doğum gününü kutladılar.

Gecenin çok güzel ve duygu dolu anlarla geçmesi, katılımın yüksek olması, öğretmenliğe değer veren, arkadaşlık ilişkilerinde çok iyi olan bir kurum olmasının da tüm arkadaşlarının iyi niyetli ve mesleğini sevmelerinden kaynaklandığını belirten okul müdürü Selami Çiçek, emeği olan arkadaşlarına ve tüm katılımcılara,  teşekkür etti.

Şenay Bilir ve ekibi; “Bu iklimi oluşturan sevgi çemberi ve arkadaşlık ilişkileri bizden önce ne kadarsa, o kadar daha fazlalaştırdık bunda arkadaşlarımızın payı büyük, gelecek organizasyonumuz da böyle muhteşem olacak” diyerek etkinliği sonlandırdılar.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam