SON DAKİKA
reklam
reklam

Gaziantep'te 9 yaşındaki Suriyeli çocuk kayboldu

Eklenme Tarihi: 3 Ağustos 2018, Cuma - 11:04   Okunma Sayısı: 107158
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmet Salih'in bulunması için çalışma başlatıldı.

GAZİANTEP

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmet Salih'in bulunması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, önceki yıllarda ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye geçen Salih ailesi, mevsimlik işçi olarak yaklaşık 3 ay önce Nurdağı ilçesine geldi.

İlçeye bağlı Sakçagözü Mahallesi'ne yakın bir bahçede çalışan aile, iki gün önce oğulları Ahmet'in civardaki bir biber fabrikasından akşam eve gelmemesi üzerine onu aramaya çıktı.

Ailesi, Ahmet Salih'i bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbarı alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede yaptıkları incelemenin ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) destek istedi.

Drone desteğiyle bölgedeki su kuyularını da kontrol eden ekipler, Nur Dağı'nın eteklerindeki mağaralarda da arama yapıyor.

Öte yandan, Salih ailesinin geçen Ramazan Bayramı'nda 13 yaşındaki kızları Esma'nın intihar etmesiyle evlat acısı yaşadığı öğrenildi. 

Baba Muhammed Salih, çocuklarının hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Oğlunun bulunmasını isteyen Salih, "Çocuğum biber fabrikasına gitti ve oradan eve dönerken birden kayboldu. Oğlumu kaçırdılar mı, öldürdüler mi bilmiyorum. Allah için çocuğumu bulun. Gözümüze uyku girmiyor." dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam