Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/08/04/2_2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
'Hobbit evleri' ziyaretçilerini bekliyor - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

'Hobbit evleri' ziyaretçilerini bekliyor

Eklenme Tarihi: 4 Ağustos 2018, Cumartesi - 18:12   Okunma Sayısı: 74753
Sivas Belediyesince inşa ettirilen ve "Hobbit evleri" olarak da adlandırılan yamaç evlerinin sayısı, 2'nci etabın tamamlanmasıyla 24'e ulaştı.

SİVAS

Sivas Belediyesince inşa ettirilen ve "Hobbit evleri" olarak da adlandırılan yamaç evleri ziyaretçilerini bekliyor.

Sivas Belediyesi, yurt içi ve dışından ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği, "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek yaptığı yamaç evlerinin 2'nci etabını tamamladı.

Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na ilk olarak 7 adet inşa ettirilen ve doğayla iç içe evlere talep artınca 2'nci etap çalışmalarıyla sayı 24'e çıkarıldı. Peyzaj çalışmaları da tamamlanan "hobbit evleri" ziyaretçilerini bekliyor.

Evlerde bir ailenin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği imkanlar bulunuyor. Mutfak, salon, yatak odası ve banyo bulunan, 1+1 olarak inşa edilen evlerin mimarisi görenleri hayran bırakıyor. Evler günlük 120 liraya kiraya veriliyor.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, projenin tamamlandığını belirterek, "Hem yurt dışından, hem yurt içinden çok ilgi gören ve merak edilen bir yer konumuna geldi." dedi.

Evlerin işletmesinin özel bir firmaya vereceklerini aktaran Aydın, ihalenin yakın zamanda yapılacağını da kaydetti. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam