SON DAKİKA
reklam
reklam

Kartal Belediye Başkanı Öz ve beraberindekiler Yaz Spor okulunu ziyaret ettiler

Eklenme Tarihi: 8 Ağustos 2018, Çarşamba - 10:28   Okunma Sayısı: 117125
Kartal Belediye Başkanı Öz ve beraberindekiler Yaz Spor okulunu ziyaret ettiler

Kartal’da; çocuklarımızın sporu öğrendikleri ve sportif yaşamı tanıdıkları  yaz spor okulu tüm hızıyla devam ediyor.

‘Bu Yaz Çok Güzel Olacak’ temasıyla 2 Temmuz’da başlayan Kartal Yaz Spor okulunun gerçekleştirdiği Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’inde; Hatice Abbas Halim Yetiştirme Yurdu’ndan katılan 15 çocukla beraber toplam 207 öğrenciye, 2’si Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde görevli eğitmenlerden oluşan 12 beden eğitimi öğretmeni tarafından 11 branşta eğitim verilmekte. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, cimnastik, dans, Uzakdoğu sporları, masa tenisi, badminton, satranç ve grup oyunlarına ücretsiz katılma imkânı bulan çocuklar, yaz tatilini eğitici ve eğlenceli aktivitelerle şenlik havası içinde geçiriyor.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve beraberindekiler yaz spor okuluna ziyarette bulundular

Çalışmalar tüm hızıyla sürerken; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile, Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yaşar Bıçak, Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş, Mali Hizmetler Müdürü Oğuzhan Dumlu, Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar ve yetkililerle birlikte okula bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette okulu gezen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yetkililerden bilgi alarak eğitim alan çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyaretin sonunda Başkan Öz ve beraberindekiler, ücretsiz Yaz Spor Okulu’nda eğitim alan öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdiler.

Kartal Yaz Spor okulu 7- 12 yaş arası çocukların eğitim aldığı ücretsiz ve 14 Eylül’e kadar Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 09.00-16.00 saatleri arasında verilecek.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam