SON DAKİKA
reklam
reklam

Yeni sezona başlayan Çeliktepespor iç yapısına güveniyor

Eklenme Tarihi: 8 Ağustos 2018, Çarşamba - 10:40   Okunma Sayısı: 164722
Yeni sezona başlayan Çeliktepespor iç yapısına güveniyor

İstanbul amatör liglerde en çok bilinen ve en gözde ekiplerinden olan Kağıthane’nin temsilcisi Çeliktepespor 2018-2019 sezonuna başlarken dış transfer yapmayarak; daha çok genç ve alt yapı takımlarındaki isimleri A Takıma yollayarak başarılı gençlere şans tanıdı. Alınan bu radikal kararın en önemli sebebinin geçen sezonlardaki verimsiz transferler olduğu öğrenildi.

Çeliktepespor Sportif Direktörü Ahmet Bülent Özsoy “Bu sezon öncesinde yönetim kurulumuzla bir araya gelerek radikal bir karar aldık ve eğer takım için çok faydalı ve önemli bir isim bulamazsak kesinlikle transfer yapmayı düşünmüyoruz.”

Çeliktepespor, yeni sezon öncesinde topbaşı yaparken bu sene çok önemli bir karara daha imza atarak dış transfer yapmak istemediklerini ve tamamen 1996 - 2000 arası doğumlu futbolcularla sezonu açtıklarını duyurdu.

Konuyla ilgili birer açıklamada bulunan Çeliktepespor Sportif Direktörü Ahmet Bülent Özsoy Çeliktepespor’un bu sezonki transfer politikası hakkında şu bilgileri vermekte; "Her sene altyapılardan bir çok futbolcuya A takım kadromuzda yer veriyoruz. Dış transferde 4 veya 5 transfer yaparak bu futbolcularımızın gelişimine katkı sağlayacak ve sahada onlara abilik yapacak oyuncuları kadromuza katıyoruz. Ancak geçtiğimiz sezon başında yaptığımız transferler hem takımımıza katkı sağlamadı, hem de bizim sezon içi planlarımızı bozdu. Bu sezon öncesinde yönetim kurulumuzla bir araya gelerek radikal bir karar aldık ve eğer takım için çok faydalı ve önemli bir isim bulamazsak kesinlikle transfer yapmayı düşünmüyoruz. Kendi özkaynaklarımız bize dışarıdan gelecek orta düzey futbolcudan daha fazla yarar sağlayacak futbolcularla dolu, onlara güveniyor ve destekliyoruz."

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam