SON DAKİKA
reklam
reklam

Yeldeğirmenispor Üsküdar Selimiye Stadında Sezona Başladı

Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2018, Pazar - 12:03   Okunma Sayısı: 74185
İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Kadıköy temsilcisi Yeldeğirmenispor 2018-2019 futbol sezonu  çalışmalarına önceki akşam  takımın teknik direktörü Uğur Bayram ve kaleci antrenörü Harun Mahmutoğlu yönetiminde yaptığı ilk antrenmanla başladı.

Yeldeğirmenispor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ölmez ve Futbol Direktörü Hakan Çakır takıma başarı dileklerini iletti.

Üsküdar Selimiye Stadında gerçeklesen idman öncesinde Yönetim Kurulu adına Ali Ölmez ve Futbol Direktörü Hakan Çakır takıma bir konuşma yaparak hayırlı olsun temennilerinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler. Ali Ölmez  yaptığı konuşmasında "Yeni sezonun tüm camiamıza, teknik kadromuza ve tüm futbolcu kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. İnşallah karşılıklı saygı ve Fair Play çerçevesinde sakatlıksız bir sezon geçiririz." Dedi.

Yeldeğirmenispor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Öte yandan Yeldeğirmenispor 2018-2019 futbol sezonu  için transfer çalışmalarına tüm hızıyla da devam ediyor. Teknik direktör Uğur Bayram'ın raporu doğrultusunda dış transfer çalışmalarına hız veren kulüp son olarak stoper mevkiinde görev yapan İlker Ateşsönmez ile her konuda anlaşarak karşılıklı olarak el sıkıştıklarını duyurdu.

1998 doğumlu genç oyuncunun kariyerinde Sancaktepe Belediye, Dudulluspor, Beylerbeyispor, İstanbul Kemahspor ve Üsküdar Çınarspor bulunmakta. Akademi liglerinde 58 maçı bulunan genç stoper bu sene  Yeldeğirmenispor’un  başarısı için ter dökecek.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam