Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/08/29/IYstanbul_Bafraspor__Yeni_Sezona_HazYr.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
İstanbul Bafraspor Yeni Sezona Hazır - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Bafraspor Yeni Sezona Hazır

Eklenme Tarihi: 29 Ağustos 2018, Çarşamba - 10:20   Okunma Sayısı: 108988
İstanbul Bafraspor Yeni Sezona Hazır

İstanbul'da yaşayan Samsun'u temsil eden tek futbol kulübü olan İstanbul Bafraspor , yeni sezona önce yeni bir yönetimle 'merhaba' dedi daha sonra da; yeni sezona Bölgesel Amatör lig hedefi ile başlayan Kırmızı-Siyahlı takımda sezon öncesi hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı.

2018-2019 Futbol Sezonu İstanbul Süper Amatör Ligi 4. Grup'ta mücadele edecek olan İstanbul Bafraspor'un rakipleri ve maç programı belirlendi; Samsun'un İstanbul'da temsil eden tek futbol kulübü olan İstanbul Bafraspor, 8-9 Eylül'de ilk maçını evinde Kartal Temsilcisi Atlas Spor'a karşı oynayacak.

İstanbul Bafraspor'un Teknik Direktörü Gökhan Demir "Çok dengeli bir grupta mücadele edeceğiz. Fakat geçen sene elde ettiğimiz başarılar bizi rakiplerimizce çekinilen bir takım haline getirdi. Kendi gücümüzün farkındayız. Ve bu sezon daha iyi olacak, şampiyon olacağız"

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kırmızı-Siyahlı takımda moraller yerinde. Teknik Direktör Gökhan Demir'in nezaretinden antrenman yapan futbolcular, oldukça iddialı. Geçen sezon BAL Ligi bileti son maçta kaybeden Kırmızı-Siyahlılar, bu sezon Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyor. Kaleci Antrenörü Zafer Gül, Yardımcı Antrenörler Gökhan Alcan ve Ridvan Sakız futbolcularla yakından ilgilenirken, teknik patron Gökhan Demir, 2018-2019 amatör futbol sezonundaki rakiplerini ve kurayı değerlendirdi. Demir, "Şampiyonluk hedefiyle için yola çıktık. Başaracağız" dedi.

Futbolcuları yoğun maç trafiğine hazırladıklarını, moral, motivasyon, kondisyon ve teknik anlamda gerekli eğitimleri verdiklerini kaydeden Demir konuşmasına şu şekilde devam etti , "Çok dengeli bir grupta mücadele edeceğiz. Fakat geçen sene elde ettiğimiz başarılar bizi rakiplerimizce çekinilen bir takım haline getirdi. Kendi gücümüzün farkındayız. Ve bu sezon daha iyi olacak, şampiyon olacağız"

İstanbul Bafra Spor Kulübü Başkanı Naci Parlak ”Saha içinde ve saha dışında saygı, sevgi, hoşgörü ve centilmenliğin hakim olduğu bir sezon olmasını diliyorum. İstanbul'da yaşayan gurbetçi Samsunlu, Bafralı tüm hemşehrilerimizi maçlara davet ediyoruz. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da rakiplerimizi çiçeklerle karşılayıp, Fair-Play anlayışıyla misafir edeceğiz. Bafralılara yakışır bir sezon geçireceğiz. Allah'ın izniyle İnşallah Bölgesel Amatör Lig hayalimize ulaşacağız.”

İstanbul Bafra Spor Kulübü Başkanı Naci Parlak da yeni sezon öncesi şu açıklamayı yaparak, "Takımımıza ve diğer rakiplerimize başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Saha içinde ve saha dışında saygı, sevgi, hoşgörü ve centilmenliğin hakim olduğu bir sezon olmasını diliyorum. Sporcu kardeşlerimize de sakatlanmadan bir sezon geçirmelerini temenni ederim. Tüm takımlarımıza kuraları hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Parlak konuşmasını şu cümlelerle tamamlayarak, "İstanbul'da yaşayan gurbetçi Samsunlu, Bafralı tüm hemşehrilerimizi maçlara davet ediyoruz. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da rakiplerimizi çiçeklerle karşılayıp, Fair-Play anlayışıyla misafir edeceğiz. Bafralılara yakışır bir sezon geçireceğiz. Allah'ın izniyle İnşallah Bölgesel Amatör Lig hayalimize ulaşacağız. Tüm Samsun ve Bafralı hemşehrimizi tribünlere doldurmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.  

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam