SON DAKİKA
reklam
reklam

Novi Cinema Fanzin Dergisi Bundan Böyle İki Ayda Bir Okurlarla Buluşacak

Eklenme Tarihi: 29 Ağustos 2018, Çarşamba - 10:45   Okunma Sayısı: 98394
Novi Cinema Fanzin Dergisi Bundan Böyle İki Ayda Bir Okurlarla Buluşacak

Sinema dergilerinin sayısı son dönemde artış gösterdi. Bununla birlikle okurları belirli düzeyde olan ve sinefillere hitap eden bu özel dergilerimizin pek çoğu kendi yağında kavruluyor. Ekonomik çalkantı ve son gelişmeler, dergiciliği de haliyle epey etkiledi. Size tanıtacağımız ve bu alandaki en yeni dergilerden olan Novi Cinema Fanzin de dokuzuncu sayısını geçtiğimiz günlerde yayımladı.

Novi Cinema Fanzin, sürekli yeni şeyleri denemeye amaç edinerek sinemaseverlere hizmet amacıyla yayın hayatını sürdüren bir dergi. Dergi bundan sonra iki ayda bir yayınlanma kararı aldı. Derginin yayınlanan yeni sayısında, Burak Aras’ın Novi Cinema Nasıl Başladı? Bize Rahat Battı; Naz Ekmekçi’nin Kadın Yönetmenlerin Gözünden Kadın; İsmail Akçaoğlu’nun Lars von Trier Sinemasında Hukuk: Suçun Sebebi; Doğa Bekiroğlu’nun Tarzan’ı İzlerken Ağladım; Seda Bayram’ın Carl Gustav Jung’un Sinemadaki Esintileri; Doğa Bekiroğlu’nun Tarzan’ı İzlerken Ağladım başlıklı yazıları bu yeni sayıdaki makaleler olarak karşımıza çıkıyor.

Novi Cinema Fanzin üyeleri derginin yeni sayısının Ekim’de okurlarla buluşacağını duyurdu

Novicinema - sinema platformu ’unca derginin dokuzuncu sayfasının ilk sayfalarında çıkan ve internet sayfasından da yer verilen duyuru niteliği taşıyan, baş yazısında ise derginin bu sayısının aynı zamanda 1. Yıl özel sayısı olduğuna dikkat çekilirken, bundan böyle derginin iki ayda bir okurlarıyla buluşacağını da ilan edilmekte. Baş yazıda dergiyi bugünlere değin ayakta tutan ve destekleyen okurlara da teşekkür edilirken, Novi Cinema Fanzin binbir emekle çıkarılan bir dergi olduğunun altı çiziliyor ve şu satırlarla yer veriliyor;

“1. Yıl özel sayımızdan herkese merhaba!

Her sayımızın giriş yazısını "Bir sonraki sayıda görüşmek üzere" diyerek bitiriyoruz. Bunu ilk söyleyişimizden bu yana, tam bir (rakamla 1) koca yıl geçti. Bu, novicinema fanzin'in 1. yıl özel sayısı, doğum günü pastamızın bir dilimi adeta. Dile kolay, tam bir yıldır saman renkli kâğıt üzerinden okuyorsunuz bizi.

İyi ki varsınız. Lütfen bundan sonra da bizi bırakmayın. Alın ya da okuyup rafa geri bırakın ki size ulaştığını düşünerek bin bir zahmetle hazırladığımız bu şeyin, boyalı bir kâğıt parçasından farkı olsun.

Bir yıl oldu. Biraz yorulduk. Her ay değil de iki aylık olarak çıkacağız bundan sonra. Biz yine sonraki sayının ne zaman çıkacağını yazacağız aşağıya. Sizi seviyoruz.

Keyifli okumalar. Ekim'de görüşmek üzere...”

Novi Cinema Fanzin’i nerelerde bulabilirsiniz ?

İstanbul’da yaşayan ve sinemayı seven okurlarımız Novi Cinema Fanzin dergisini İstanbul’da Beşiktaş Mephisto Kitapevi, Beyoğlu Mephisto Kitapevi, Robinson Crusoe 389, Semerkant Sahaf ile Kadıköy’de Mephisto Kitapevi ve İmge Kitabevi’inde bulabilirler. Bununla birlikte dergi Ankara ve İzmir’de satışa sunulurken, İmge Kitabevi’ne ait imge.com.tr ve Robinson Crusoe 389’a ait olan rob389.com internet sayfalarında da online olarak satışa sunulmakta.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam