SON DAKİKA
reklam
reklam

Yeşilova Esnafspor’da yeni sezon hazırlıkları son sürat

Eklenme Tarihi: 1 Eylül 2018, Cumartesi - 10:49   Okunma Sayısı: 64527
Yeşilova Esnafspor’da yeni sezon hazırlıkları son sürat

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor’da yeni sezon hazırlıkları devam tüm hızıyla devam ediyor.

Kulüp bu sezon dış transferde, Şenlikköyspor'dan Sercan ve Furkan,Halkalı Taştepespor'dan Samet, Giresun Emeksanspor'da forma giyen Berk,Çetin,Emer,Savaş,Yusuf,Hasan,Ramazan ve Başakşehirspor'dan Ufuk ile anlaşırken; iç transferde de Mustafa, Berkay, Oğuz, Uğur, Zeki, Şafak ile sözleşme yeniledi. Ayrıca altyapıdan Oğuzhan, Şafak, Mert, Mert Ahmet, Eray ve Kerem'i de A takım kadrosuna dahil eden Yeşilova Esnafspor sezona kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı.

Yeşilova Esnafspor'un Başkan Vekili Salih Yetik ; "Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız"

Yeşilova Esnafspor'un Başkan Vekili Salih Yetik de yaptığı açıklamada, takımın lige çok iyi hazırlandığını söyledi. Takımın sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Yetik, bu sezon için güçlü bir kadro oluşturduklarını belirtti.

Yeşilova Esnafspor'un Teknik Sorumlusu Yılmaz Ak; “Liglerimiz başlayana kadar çalışmalarımızı kendi tesislerimizde devam edeceğiz.”

Yeşil-beyazlılar antrenmanlarını kendi tesislerinde teknik sorumluları Yılmaz Ak’ın yönetiminde gerçekleştirmekte.

Yılmaz Ak da sezon öncesi yapılan bu antrenmanlar öncesinde şu ifadeleri kullanıyor , “ Yeni sezon hazırlıklarını 14 Ağustos tarihinde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Liglerimiz başlayana kadar çalışmalarımızı kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Bayram sonrası yapacağımız hazırlık maçları ile eksiklerimizi görmek imkanı bulacağız. Yeni sezonda çok genç bir kadro ile hazırlanıyoruz. Ligde sağlam ve emin adımlar atarak başarılı olacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam