Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/09/01/9.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Türkiye ve dünya gündemi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Türkiye ve dünya gündemi

Eklenme Tarihi: 1 Eylül 2018, Cumartesi - 10:16   Okunma Sayısı: 86591
Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan'da

- Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bişkek Manas Uluslararası Havalimanı'nda resmi törenle karşılanacak.

- Devlet Konukevi'nde Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Jeenbekov ile baş başa görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin toplantısına iştirak edecek.

- Erdoğan, iki ülke arasında yapılacak anlaşmaların imzalanması ve ortak basın toplantısı sonrası onuruna verilecek resmi yemeğe katılacak.

2- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, valiliği, Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edecek, Marmaris plajları ve koyları, Dalyan kanalları ile Dalyan ağzı kumsallarında incelemelerde bulunacak, "Rehabilite Edilen Kaplumbağaların Denize Salınması ve Gözlemleme Programı"na iştirak edecek.

3- Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Fatih Dönmez, "Organize Toptan Doğal Gaz Satış Piyasası Açılış Töreni"ne katılacak.

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

5- Avrupa Okçuluk Şampiyonası, Polonya'nın Legnica kentinde final atışlarıyla sona erecek.

6- Dünya Motokros Şampiyonası'nda sezonun 18. yarışı Türkiye Grand Prix'si öncesi Afyon Motor Sporları Merkezi'nde sıralama turları yapılacak.

7- Spor Toto Süper Lig'de 4. haftaya Fenerbahçe-Kayserispor, Akhisarspor-Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor-Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor-Göztepe müsabakalarıyla devam edilecek.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam