SON DAKİKA
reklam
reklam

Anneler Bu Ürünü Çok Sevecek

Eklenme Tarihi: 4 Eylül 2018, Salı - 09:43   Okunma Sayısı: 91942
Anneler Bu Ürünü Çok Sevecek

%100 silikondan üretilen ürünleri ile popüler olan OiOi, bebeklerin yiyeceklerinin sağlıklı bir şekilde saklanmasına olanak sağlayan yeni ürünü Kapaklı Kase’yi annelerin beğenisine sunuyor. OiOi Kapaklı Kase, vakumlu tabanı sayesinde bebeklerin yemeğe odaklanmasına ve yemek saatlerinin kolay geçirilmesine yardımcı oluyor.

6. aydan sonra daha bağımsız hareket etme eğilimi gösteren bebeklerin kendi kendine beslenmesine izin vermek, bebeklerin doğru yemek yeme alışkanlığı kazanması açısından önem taşıyor. Ama çoğu zaman onlara oyun gibi gelen bu eylem yemeğin etrafa dökülmesiyle sonuçlanabiliyor. Anne detaycılığı ve özeniyle ürünler tasarlamak ve üretmek felsefesiyle yola çıkan OiOi, vakum tabanlı kapaklı kaseleri sayesinde bebeklerin yemek kabını devirmelerini engelliyor böylece annelerin hayatını kolaylaştırıyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam