Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/09/05/GuYrbuYz_Hadi_Allaha_Emanet.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
“Gürbüz”  Filminde Mansur Ark Sürprizi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

“Gürbüz”  Filminde Mansur Ark Sürprizi

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 149897
Sosyal medyada paylaşılan şarkılarıyla adeta 90’lardan günümüze ışınlanan Mansur Ark, şimdi de sinemadaki yerini aldı. 30 Ağustos Perşembe itibarıyla İstanbul  başta olmak üzere yurt çapında vizyona giren Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet filminde bir bela şebekesine bulaşan Mansur Ark boydan boya koli bandıyla paketlendi.

Mansur Ark’ın yorumladığı Hadi Allah’a Emanet  adlı şarkı kısa sürede iki milyon tıklanmayı geçti

İnadı Bırak adlı şarkısında “Batacağımız kadar aşkın içine battık” diyen Mansur Ark, filmde ise batacağı kadar belanın içine batıyor. Ark’ın söz ve müziği Türk Rap dünyasının en önemli isimlerinden Yener Çevik’e ait olan ve filmle aynı adı taşıyan Hadi Allah’a Emanet isimli şarkısı çok sevildi. Yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada beğeni toplayan Yener Çevik imzalı şarkı kısa sürede iki milyon tıklanmayı geçti.

Müzikseverler Mansur Ark’ın yorumladığı “Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet” şarkısına ait klipe https://www.youtube.com/watch?v=s7RZD8XDRN8 Youtube link’inden ulaşabilirler.

Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet’in Konusu

30 Ağustos Perşembe itibarıyla İstanbul  başta olmak üzere yurt çapında vizyona giren ve Orhan Erkal’ın yönetmeni olduğu , “Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet “  oyuncu kadrosu kadar konusuyla da ilgi çekiyor.

Gürbüz (Emre Mutlu) bir pizza restoranında motokuryelik yapmaktadır. Gürbüz uzatmalı sözlüsüyle evlenmeye ve çalıştığı pizza dükkanının müdürü olmayı hayal etmektedir. Gürbüz sözlüsü Aylin’in (Arzu Oruç) kıskançlıklarından bunalmıştır. En yakın arkadaşı Ferhat (Hakan Bulut) Gürbüz’e bir öneride bulunur. Gürbüz bütün gün yaptıklarını, sipariş teslimlerini cep telefonuyla kaydedip Aylin’e gönderecek; böylece Aylin de Gürbüz’ün neler çektiğini anlayacak ve kıskançlıklarına bir son verecektir. Ancak Gürbüz ilk siparişinde bir cinayet anını kaydeder cep telefonuna. Hemen oradan kaçar fakat farkedilmiştir. En yakın arkadaşı Ferhat ile birlikte bu beladan nasıl kurtulacaklarını düşünürken bir yandan da amansız ve komik bir kovalamacanın içine düşerler. Peşlerine, galeri sahibi Hamit (Şafak Sezer) ve iç güveysi damat Aykut Fişek’i de (Gökhan Yıkılkan) takan ikilinin başı beladan kurtulmaz.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam