SON DAKİKA
reklam
reklam

Beşiktaş ‘ın köklü takımlarından Öz Gayrettepe Spor’un yeni sezondaki Sportif Direktörü Mustafa Demirtaş

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2018, Çarşamba - 10:24   Okunma Sayısı: 375794
Beşiktaş ‘ın köklü takımlarından Öz Gayrettepe Spor’un yeni sezondaki Sportif Direktörü Mustafa Demirtaş

Beşiktaş ilçesinin köklü takımlarından Öz Gayrettepe Spor Kulübü yeni sezonda sportif direktör olarak Teknik Direktör Mustafa Demirtaş ile anlaştı.

Tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Demirtaş Öz Gayrettepe Spor’un Sportif Direktörlüğüne Getirildi

Beşiktaş ilçesinin köklü camialarından biri olan Öz Gayrettepe Spor; yeni sezonda altyapılarda başarılı işlere imza atan tecrübeli teknik adam Mustafa Demirtaş ile anlaştı. Çalıştırdığı takımlarla her sezon şampiyonluk yaşamayı başaran Mustafa Demirtaş'ın ilk olarak  ise alt yaş gruplarında görev yapacağı belirtilirken, bu sezon 2. Amatör ligde mücadele eden A takım için çalışmalar yapılacağını ve şampiyonluk yaşamak istediklerini belirttiler.

Biz de gazetemiz olarak Mustafa Demirtaş'a yeni görevinde başarılar,  Öz Gayrettepe Spor’a ise yeni sezonda şans diliyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam