Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-cocuklarina-doga-sevgisi-asilamak-icin-abdden-geldi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Çocuklarına doğa sevgisi aşılamak için ABD'den geldi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Çocuklarına doğa sevgisi aşılamak için ABD'den geldi

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2015, Cuma - 14:00   Okunma Sayısı: 68869

BURDUR

ABD'nin Chicago kentinde yaşayan Maweja Henderson, doğa sevgisini çocuklarına aşılamak için geldiği Burdur'da, Lisinia Doğa Projesi'nde gönüllü çalışıyor.

ABD'de editörlük yapan Maweja Henderson, Türk eşi Güneş Henderson, 4 yaşındaki kızı Azalea ve 6 yaşındaki oğlu Aaron ile Chicago'dan Burdur'un Karakent köyüne yerleşti.

Lisinia Doğa Projesi kapsamında, yaralı ya da hasta yaban hayvanlarının bakımına ve beslenmesine yardımcı olan Henderson ailesi, yağ çıkarmak için ağaçlardan ardıç topluyor, seralardaki işlere yardımcı oluyor.

"Doğa yoksa biz de yokuz"

Doğa projesinde görev almanın yanında yemek yapmak ve çadırların düzenini sağlamak gibi işlere de yardım ettiğini belirten Henderson, şöyle konuştu:

"Burada hayvanların bakımına yardımcı oluyoruz, yemlerinin verilmesi ve samandan yuvalarının yapılması gibi işlerde çalışıyoruz. Hafta sonları gelen ziyaretçilere alanı gezdirip bilgi veriyoruz. Bu yaptığımız işleri gören çocuklarımızın bilinçlenmesini istiyoruz. Doğa çok önemli. Çünkü doğa yoksa biz de yokuz. Büyük şehirlerde yaşadığımızda tüketim hırsına kapıldıktan sonra doğayı unutuyor insan. Sadece tüketmek istiyor. Buraya gelince aslında doğanın parçası olduğumuzu hatırlıyoruz. Çocuklarımızın da bunun bilincinde olmasını istiyoruz."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam