SON DAKİKA
reklam
reklam

Üsküdarlılar Dondurma Şöleni Yaşadılar

Eklenme Tarihi: 8 Eylül 2018, Cumartesi - 10:48   Okunma Sayısı: 105829
Üsküdarlılar Dondurma Şöleni Yaşadılar

Üsküdar’ımızda aşırı sıcaklardan bunalanlar için ferahlatıcı bir etkinlik yapıldı. Bu sıcaklarda bir serinleme kaynağı olarak gördüğümüz dondurma; Üsküdarlar için özel bir etkinliğe konu oldu anlayacağınız. 2. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında Kahramanmaraş'tan Üsküdar'a kadar  gelen dondurma tırı 30 Ağustos Zafer Bayramımızda  ilçemizin  tarihi 3. Ahmet Çeşmesi önünde binlerce vatandaşlara dondurma dağıttı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “30 Ağustos Zaferimizin 96. yıldönümünü kutladığımız bu güzel günde bu tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

Binlerce Üsküdarlının katıldığı program Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi adına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'e hediye takdimiyle başladı. Üsküdar Belediye Başkanı  Hilmi Türkmen  de  yaptığı konuşmasında "30 Ağustos Zaferimizin 96. yıldönümünü kutladığımız bu güzel günde bu tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz, Allah onlardan razı olsun." dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen , Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Alpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu binlerce Üsküdarlıya dondurma dağıttı

Daha sonra Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in  yaptığı selamlama konuşmasının ardından dondurma ikramına geçildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Alpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu birlikte dondurma keserek vatandaşlara ikram etti.

Dondurma ikramı müzik eşliğinde geç saatlere dek devam ederken vatandaşlar yöresel kıyafetli Kahramanmaraşlı dondurma ustalarıyla fotoğraf da çektirmeyi ihmal etmediler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam