SON DAKİKA
reklam
reklam

Oyuncu kadrosunda Belçim Bilgin’in de yer aldığı Komplo 7 Eylül’de vizyona girdi

Eklenme Tarihi: 8 Eylül 2018, Cumartesi - 10:57   Okunma Sayısı: 164771
Oyuncu kadrosunda Belçim Bilgin’in de yer aldığı Komplo 7 Eylül’de vizyona girdi

Per Fly’ın yönettiği ve  başrollerinde Theo James, Ben Kingsley, Jacqueline Bisset, Belçim Bilgin ile Rachel Wilson’un oynadığı Komplo (Backstabbing for Beginners), 7 Eylül 2018’den itibaren İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’deki sinemalarda vizyona girecek.

Yüksek hedef ve ideallere sahip olan Michael’ın (Theo James) dünya barışına katkı yapma hedeflerinin yaşattığı maceraları konu edinen filmde  Belçim Bilgin  de Nashim karakterini canlandırarak başrollerde yer almakta.

Politik-Dram-Gerilim türündeki Komplo (Backstabbing for Beginners),’nun senaryosunu ise filmin yönetmeni Per Fly ve Daniel Pyne kaleme aldılar.

Filmin Künyesi

Gösterim Tarihi: 07 Eylül 2018

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

İthalat: Filmdom Media

Senaryo: Per Fly, Daniel Pyne

Süresi: 108 dk.

Türü: Politik, Dram, Gerilim

Yapımcı Firma: Creative Alliance

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Danimarka, Kanada, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Youtube fragmanı : https://www.youtube.com/watch?v=--pbfbJ-v80

Yönetmen: Per Fly

Oyuncular: Theo James (Michael), Ben Kingsley (Pasha), Belçim Bilgin (Nashim), Jacqueline Bisset, Rossif Sutherland, Rachel Wilson, Brian Markinson,David Dencik,

Filimin Konusu :

Yüksek hedef ve ideallere sahip olan Michael, merhum babasının izinden giderek, 24 yaşında Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaya başlamıştır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali, dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendirmektir. Michael'ın yeni görevi, Birleşmiş Milletler‘in, Yemek İçin Yağ Programı'na bağış toplamaktır. Programın başındaki akıl hocası Pasha, programı yakından gözlemlemesi için Michael'ı Irak'a getirir. Ancak Michael görünüşte yardımsever görünen bu kampanyanın altında, BM içindeki ve dışındaki yetkililerin yolsuzluklarını fark eder. Irak'ın petrol rezervlerini içeren bu komploya nasıl yaklaşacağına karar vermek zorunda olan Michael diplomasinin karanlık tarafını keşfetmek ve adaleti nasıl sağlayacağını çözmek zorunda kalacaktır.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam