SON DAKİKA
reklam
reklam

ÇİRKİN KRALA GÜZEL ANMA

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2018, Pazartesi - 15:11   Okunma Sayısı: 164698
Sinema oyuncusu, yönetmen, senarist ve yazar Yılmaz Güney için ölümünün 34. yılında Şişli Belediyesi Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde anma töreni düzenlendi. Müzik dinletileri ve tiyatro gösterisinin de eşlik ettiği tören, Yılmaz Güney’in yakın dostları ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türk sinemasına kattığı değerlerle gönüllerde taht kurmuş sinema oyuncusu, yönetmen, senarist ve yazar Yılmaz Güney, ölümünün 34. yılında Şişli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen törenle anıldı.

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma törenine Yılmaz Güney’in yardımcı yönetmeni Ahmet Soner de katıldı. Hakan Yeşilyurt, Grup Abdal, Serhad Raş ve Adalılar‘ın Türk Halk Müziği’nden seçmelerle sahne aldığı törende Önder Babat Politik Tiyatro Topluluğu da Yılmaz Güney’in hayatını anlatan "Bir Güzel Çirkin Kral" adlı oyunun farklı bölümlerinden bir kolaj sahneledi. Performanslar, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam