SON DAKİKA
reklam
reklam

MUHTEŞEM TESİSTE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Eklenme Tarihi: 14 Eylül 2018, Cuma - 10:16   Okunma Sayısı: 207871
700’e yakın lisanslı sporcusu ile Boks ve Hentbolda da il çapında önemli başarılar yakalayan Gülsuyuspor Maltepe Belediyesi’nin sporun hizmetine sunduğu muhteşem tesisinde 2018-2019 sezonunu törenle açtı

 

 

 

İSTANBUL

1.Amatör Ligin iddialı ekiplerinden olan ve 700 e yakın lisanslı sporcusu ile Boks ve Hentbolda da il çapında önemli başarılar yakalayan Gülsuyuspor 9 Eylül Pazar günü Gülsuyu Asım Kara Stadı’nda oldukça kalabalık bir katılımla sezonun açılış maçını Ataşehir Camolukspor’la yaptı.

Açılışa katılanlar arasında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı temsilen Maltepe Belediye  Meclis Üyesi Hasan Gökkaya, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Spora gönül vermiş işadamı Halil Erdoğan, Türkiye Master Spor Organizasyonları (TÜMSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kumbasar, Maltepe Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı  ve ev sahibi  Gülsuyuspor Başkanı Bayram Behram Kaçar,  misafir takım Ataşehir Camolukspor’un Başkanı Ekrem Köse,  1453 Maltepe Gençlik Spor Kulübü'nün Başkanı Cevdet Pirgaip, Gülensuspor Başkanı Volkan Uyar, Maltepe Yıldız Spor Kulübü Başkanı Arzu Kesici Lüleci, İstanbul Harb-İş Spor Kulübü Başkanı Osman Koç, Zümrütevlerspor Başkanı Zafer Yıldırım,  Gülsuyu Muhtarı Necdet Tümer, Kartal Berberler Odası Başkanı Adem Etirli, Gülsuyuspor eski yöneticilerinden Rıza Aslan, Demokrat Parti Maltepe İlçe Başkanı Murat Barut, Gülsuyuspor’un kurucusu Merhum  Asım Kara’nın ailesi ve kurucu yönetim kurulu üyeleriyle,  çok sayıda amatör spor kulübü yöneticisi ve teknik sorumlusu da yer aldı.

2018-2019 futbol sezonunda parolasını “Şampiyonluk” olarak belirleyen ve bu doğrultuda yaptığı transferlerle dikkat çeken Gülsuyuspor yeni sezonu kurban keserek ve dualarla açtı.

Maltepe Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı  ve ev sahibi  Gülsuyuspor’un  Başkanı Bayram Behram Kaçar açılış gününde yaptığı konuşmada yeni futbol sezonunun tüm spor ve futbol severlere hayırlı olmasını diledi ve geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Girne Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ömer Cevdet Şahinoğlu’nu anarak konuşmasına başladı. Kaçar hedeflerinin başarı çıtasını koruyan ve aynı zamanda ahlaklı, karakter sahibi sporcuları yetiştirmek olduğunu ifade ederek şunları söyledi.

“Öncelikle yeni futbol sezonumuzun Gülsuyuspor’umza ve tüm futbol camiasına hayırlı olmasını dilerim. Biz bu töreni daha görkemli yapacaktık ama, çok değerli bir futbol emekçisini, Girne Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Ömer Cevdet Şahinoğlu’nu kaybettik. 42 yaşındaydı ve dişiyle tırnağıyla getirdiği  Girne Gençlik ve Spor’u tam da belirli bir noktaya getirdiği, daha iyi bir zamanını göremeden  hastalığa yenik düştü ve aramızdan ayrıldı. O yüzden daha sportif bir anlayışa sahip bir töreni hazırlamaya karar verdik.  Ömer başkanımız çok değerli bir insandı ve tüm değerli vaktini buraya harcamaya gayret ediyordu. Son dönemde kulübüne gelen bir maddi ceza çok üzmüştü.  Kendisini rahmetle anıyoruz. Maltepe’de sporu kendi emekleriyle bir yere taşımaya çalışan tüm spor emekçilerimize saygılarımızı gönderiyoruz.

Tabi; buraya gelmeden önce çocuklarımızla her zamanki gibi kurucu başkanımız, her şeyimiz rahmetli  Asım Kara ağabeyimizin mezarını ziyaret ettik. Ona dualarımızı gönderdik. Gülsuyuspor’muza Asım Kara ağabeyimiz başta olmak üzere emek veren çok değerli kurucularımızdan  hayata olan ve halen maçlarımızı takip eden üyelerimiz; ağabeylerimiz  de buradalar.

Bugün burada yüzlerce çocuğumuz var. Hakikaten onların da bize ve kendilerine çok katkıları oluyor. Sağolsunlar,varolsunlar. Çocuklarımıza mezarda şunu söyledim; biz sizin yaşınızdayken top oynuyorduk ve bize onlar ağabeylik yapıyorlardı.  Eğer bugün bizler Gülsuyuspor’muza bir şeyler yapabiliyorsak onların yol göstermeleri sayesindedir.  Yaşayanlara sağlık, ölenlere rahmet diliyorum. 

Burada spor ailesinden çok değerli isimlerimiz var. Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmadılar ve destekleri devam ediyor. Onlara da çok teşekkür ediyoruz.

Geçtiğimiz yıl 1.Amatör Kümede mücadele eden takımımız hiçbirimizin istemediği şanssız bir sezon geçirdi. Bu yıl yeniden Süper Amatör Ligine tekrar çıkmak hedefi ile iyi bir kadro kuruldu. Gerek teknik ekip gerekse futbolcularımız yeni sezonda bizlere bir şampiyonluk daha yaşatacaklardır. Ekibimize güveniyoruz ve inanıyoruz. Bu ekibin en büyük destekçisi her zaman ifade ettiğim gibi taraftarlardır. Çünkü taraftarlar bu takımın gerçek sahibi ve destekçisidir. Bu yılda takımın en büyük itici gücü taraftarlarımız olacaktır,

Tabi bizim asıl hedefimiz başarılı isimler yetiştirmek değil; onları yüksek karakterli ve ahlak sahibi birer birey olarak yetiştirmektir. Bizim temel gayemiz de budur. Gülsuyuspor’dan yetişmiş ve yüksek karakterli ve ahlak sahibi olan isimlerimiz yüzümüzü ağrıtıyor; yeni  yüksek karakterli ve ahlak sahibi bireylerin yetişmesine vesile oluyorlar. Onlara çok teşekkürlerimizi iletiyorum.”

Maltepe Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı  ve ev sahibi  Gülsuyuspor’un  Başkanı Bayram Behram Kaçar daha sonra yönetim kurulu üyelerini çağırarak kurban kesimine davet etti ve kurban kesimi  gerçekleşti. Daha sonra Gülsuyuspor’un   bütün şubelerindeki sporcu ve antrenörleri ; Bayram Behram Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çağırıldı. Başarılı sporcular yoğun alkışlar eşliğinde sahaya girerek tribündekileri selamladılar.

TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür başarılar diledi

Gülsuyuspor’un açılış törenine katılan TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür de bir selamlama konuşması yaparak Gülsuyuspor’a yeni sezonda başarılar dileklerini ileti ve yeni futbol sezonunun futbol severlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür yaptığı konuşmada ise şu cümleleri kullandı; “ Sayın başkan; Gülsuyu’nun çok değerli insanları. Gerçekten de;burada futbolun herkese güzellik kattığını çok iyi biliyorum ve sayın Başkan’ın da cabalarına, bu cabalara destek veren sayın belediye başkanımıza, belediyemizin değerli başkan yardımcılarına ve ilgilerine çok teşekkür ediyorum. Böyle bir stadımızı   bizlere bahşettiler ve sadece Gülsuyuspor’umuz değil; bir çok kulübümüz de faydalanıyor. Ben sezonun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah; bu sezon Gülsuyuspor’u tekrardan Süper Amatör Liginde görmeyi arzu ediyor; hepinize selamlarımızı saygılarımızı gönderiyorum.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İsmet AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam