Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/09/15/AYekmekiYy_Belediyesi_Alemdassspor_Sezona_6_Golle_BauYladcY_3.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Sezona 6 Golle Başladı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Sezona 6 Golle Başladı

Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 66799
Bu sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ilk maçından 6-1’lik skorla galip ayrıldı ve sezona galibiyetle başladı.

Bu sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ilk maçından 6-1’lik skorla galip ayrıldı ve sezona galibiyetle başladı.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ilk haftadan lider

Süper Amatör Lig 1. Grubun şampiyonluk adayı takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, sezonun ilk lig maçında Alemdağ Stadında Ayazağaspor’u misafir etti. Kırmızı Beyazlılar üstün oynadığı karşılaşmada saha avantajını iyi kullanıp rakibini 6-1 mağlup ederek ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu.

Mücadeleyi Gökhan Dereli yönetirken, Mehmet Taşdemir ve Mahmut Selim Mısır yardımcı hakem olarak görev yaptılar. İlk dakikaları karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada ilk yarıyı ev sahibi ekip penaltıdan Hakan Öztürk ve Recep’in golleri ile 2-0 üstünlükle tamamlarken penaltı pozisyonunda Emre Yüksel kırmızı kart görerek Ayazağaspor’u sahada 10 kişi bıraktı.

Maçın ikinci yarısında; Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor üstün oyununu sürdürdü ve 52 ve 53.dakikalarda Tolga Öztürk’ün golleri ile skoru 4-0 yaptı. Oyuna sonradan girerek skora etki eden Yusuf Güngördü ve Okan Karabıyık attıkları gollerle durumu 6-0 yaptılar. Konuk ekip son bölümlerde Mert Metin’in ayağından bulduğu golle maçın sonucunu belirledi 6-1.

Daha ilk haftadan zirvenin sahibi olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor önümüzdeki hafta deplasmanda Ataşehir Çamolukspor ile karşılaşırken, Ayazağaspor evinde Çeliktepespor’u misafir edecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam