SON DAKİKA
reklam
reklam

Buyurun Dostlar “Halil İbrahim Sofrasına”

Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2018, Pazar - 09:39   Okunma Sayısı: 172223
Buyurun Dostlar “Halil İbrahim Sofrasına”

“İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken

Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken

Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına

Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok

Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına

Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok “

 

“Buyurun dostlar buyurun Halil İbrahim sofrasına “  demiş Barış Manço ağabeyimiz ve bu güzel sözcüğü uzun yıllardır Ümraniye Belediyesi de  ihtiyaç sahipleri için sıcak yemek çıkarılan Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nde gerçeğe dönüştürüyor. Halil İbrahim Sofrası Aşevi’inde hem kazanlar kaynamaya  hem de yüzler gülmeye devam ediyor. Bu sofrada her gün ekiplerce yaklaşık 250 aileye 3 çeşit yemek ulaştırılıyor.

Halil İbrahim Sofrası Aşevi her gün 250 aileye dört adet araçla 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor

Ümraniye Belediyesi, ilçede yaşayan yardıma muhtaç ailelere her fırsatta destek olmaya devam ediyor. Halil İbrahim Sofrası Aşevi, modern ve sağlıklı koşullarda yardıma muhtaç ve kimsesiz 250 aileye her gün dört adet araçla 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor.

Şartlar ne olursa olsun ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak aş götüren Ümraniye Belediyesi Aşevi ekipleri, kış mevsiminin zorlu hava koşullarında dahi  kimsesiz ve yoksul insanlar için sabahın erken saatlerinde işbaşı yapmaktalar.

Yemek yapamayacak durumda olduğunu bildiren herkese, gerekli tahkikatları yapmak kaydıyla yardım eli uzatan belediye ekipleri, her gün Ümraniye’nin her mahallesine yemek ulaştırmaktalar. Bu sayede Ümraniye’de hem gönüller doyuyor, hem de yüzler gülüyor.

Halil İbrahim Sofrası Aşevi vatandaşımızın zor gününde yanında

Aynı zamanda vatandaşların zor günlerinde onların yanında olmayı şiar edinen Ümraniye Belediyesi’nin cenaze hizmetleri kapsamında dağıttığı yemekler de Halil İbrahim Sofrası Aşevi aşçılarının ellerinden çıkmakta.

7 gün nöbet sistemiyle çalışan cenaze yemeği ekipleri, vatandaşları acı günlerinde yalnız bırakmayarak, onlara karşı komşuluk görevini de ifa ediyor. Öte yandan Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerini de unutmuyor ve 4 çeşit sıcak yemek götürüyor. Ümraniyeli ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise yapılan bu hizmetten oldukça memnun olduklarını söyleyerek, belediyenin yaptığı bu çalışma sayesinde sofralarında sıcak yemek olduğunu belirtiyorlar.

Biz de; gazetemiz  olarak Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nin değerli personeline başarı ve kolaylık dileklerimizi  gönderiyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam