SON DAKİKA
reklam
reklam

Toprak Lüleci Yuvasında Kaldı

Eklenme Tarihi: 20 Eylül 2018, Perşembe - 10:31   Okunma Sayısı: 87944
Geçtiğimizi sezon Maltepe Yıldızspor’un şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkmasında attığı gollerle büyük pay sahibi olan ve ara transferde gittiği Çınarcık Belediyespor’da oynadığı başarıl oyunla bir çok takımın transfer listesinin üst sıralarında  olan Toprak Lüleci şampiyonluk yaşadığı takımı Maltepe Yıldızspor ile yeniden anlaşarak yola devam kararı aldı.

Maltepe Yıldıspor’un duayen Teknik Sorumlusu Murat Lüleci’nin hazırladığı  raporları doğrultusunda anlaşmaya varılan 10 numaralı oyuncu ise konu hakkında ” Bir çok takımdan teklif almama rağmen tekrar yuvama döndüğüm için çok mutluyum, transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim, yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum ” değerlendirmesinde bulundu.

Toprak Lüleci Hakkında

Bir çok takımın transfer listesinde  üst sıralalarda kendine yer edinen  1994 doğumlu başarılı oyuncu, futbola 2006 yılında Kartal Cevizli Gençlergücüspor takımında başladı ; Lüleci daha sonra sırası ile Yalıspor, Maltepe Yıldız ve Gülsuyu takımlarının formasını giydi. Oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerine çeken Toprak Lüleci, 3. Lig ekiplerinden Maltepespor’a transfer olarak profesyonel oldu.

Daha sonra 2. Lig ekiplerinden olan  Tepecikspor’a transfer olan Toprak Lüleci Yenibosnaspor ile Amatöre  de dönüş yaptı. Ardından; Gülsuyuspor, Maltepe Yıldızspor, İstanbul Ataşehir, Maltepe Yıldızspor, Örnekspor, Maltepe Yıldızspor ve Çınarcık Belediyespor formalarını giydi ve çeşitli başarılara imza attı.

Biz de gazetemiz olarak başarılı oyuncuya başarı ve şans dileklerimizi gönderiyoruz.


Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam