Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/09/21/UYmraniyeYde_Yeni_EgYitim-OYgYretim_YYlYna_CosYkulu_AcYYlYsY_3.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Ümraniye’de Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Coşkulu Açılış - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Ümraniye’de Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Coşkulu Açılış

Eklenme Tarihi: 21 Eylül 2018, Cuma - 11:15   Okunma Sayısı: 93627
Üç aylık yaz tatilinin ardından yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 1 milyonu aşkın öğretmen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’na başladılar. Ümraniye’de de diğer pek çok yerde olduğu gibi  sabahın erken saatlerinde okullarına gelen öğrencilerin ilk gün heyecanları vardı . Ümraniye Belediye Başkanı  Hasan Can da Ümraniye Atatürk Ortaokulu’ndaki açılış programına katılarak, çocukların heyecanına ortak oldu.

Ümraniye’de yeni eğitim ve öğretim döneminin açılışı için gerçekleştirilen törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, STK Temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı ve halk oyunları gösterisiyle başlayan program içerisinde bir öğrenci de şiir okudu. Ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ;”Öğrenciler bizlere önce Allah’ın sonra da anne babalarının emaneti. Bir tek öğrencimizi bile ihmal etmeyeceğiz. Tüm öğretmen arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

Törenin açılış konuşmasını yapan  Ümraniye Atatürk Ortaokul Müdürü Saadettin Soysal, “2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

Ardından bir konuşma yapan Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, “Eğitim beşikten mezara kadar devam eden bir süreçtir. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için eğitim dışında bir yol yok. Bizim tek kılavuzumuz eğitim öğretim ilim ve bilimdir. Öğrenciler bizlere önce Allah’ın sonra da anne babalarının emaneti. Bir tek öğrencimizi bile ihmal etmeyeceğiz. Tüm öğretmen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Belediyemiz tarafından hiçbir destek esirgenmiyor. 120 bin öğrencim adına başta Hasan Can olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan  Can “Çocuklarımızı bilim, kültür ve sanatla buluştururken onlara bir yandan da milli değerlerimizi aşılıyoruz. Milli ve dini konularda da hassas bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Son 14 yılda çok büyük yol aldık. Öğrencilerimizin imkanları çok güzel. Devletimiz çocukların daha iyi bir koşulda eğitim alması için büyük çaba sarf ediyor. Şu anda belediyemiz tarafından yaptırılan ve açılışı beklenen 3 tane okul var.”

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk gününde öğrencilerle bir araya gelerek, onların heyecanına ortak olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan  Can da yaptığı konuşmada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da huzur içerisinde yeni eğitim öğretim yılının açılışını yapıyoruz. Bu ülkede bilgiyi öğreten, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan ve milletin değerleriyle çocuklarımızı buluşturan Milli Eğitim Bakanlığımız var. Çocuklarımızı bilim, kültür ve sanatla buluştururken onlara bir yandan da milli değerlerimizi aşılıyoruz. Son 14 yılda çok büyük yol aldık. Öğrencilerimizin imkanları çok güzel. Devletimiz çocukların daha iyi bir koşulda eğitim alması için büyük çaba sarf ediyor” dedi.

“Eğitim davası milli bir davadır ve milli bir seferberlik ister” diyerek konuşmasına devam eden Can konuşmasına şöyle devam etti, “Belediye olarak klasik hizmetlerin yanı sıra her konuda elimizden geleni yapıyoruz. Eğitimse eğitim sağlıksa sağlık. Çok şükür göreve geldiğimiz günden bu yana hangi okulumuzun ne eksiği varsa elimizden geleni yaptık. Şu anda belediyemiz tarafından yaptırılan ve açılışı beklenen 3 tane okul var”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan  Can, “Mesele çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi eğitilmesidir. Mesele çağdaş medeniyetlerin seviyesinin önüne geçmektir. Çocuklarımız bilimde, sanatta ve ilimde iyi yetişirken aynı zamanda vatan millet denildiği zaman da gerekli hassasiyeti göstersin istiyoruz. Milli ve dini konularda da hassas bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bu duygularla yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” diyerek konuşmasına sonlandırdı.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu “İlçedeki okullarımızı daha da güvenli hale getirerek, okul servisleri noktasında da gerekli tedbirleri aldık. Ümraniye Belediyesi’ne eğitim alanındaki desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.”

Can’ın konuşmasın ardından bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu da, “Yeni bir eğitim öğretim yılı başlıyor. Bu sebeple hepimiz çok heyecanlıyız. Bu bağlamda Ümraniye Belediyesi’ne eğitim alanındaki desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Öte yandan ilçedeki okullarımızı daha da güvenli hale getirerek, okul servisleri noktasında da gerekli tedbirleri aldık” dedi ve Yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öğrencilerle Ümraniye protokolü törende kucaklaştı

Daha sonra  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ve tüm konuşmacılara öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Konuşmaların ardından da Başkan Hasan Can ve protokol tek tek sınıfları gezerek, çocuklarla sohbet etti ve yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere zihin açıklığı diledi.

Can; daha sonra Öğretmenler Odası’nda öğretmenlerle bir araya gelerek, yeni eğitim öğretim yılında kendilerine başarılar dileyerek, Okul Müdürü Saadettin Soysal’ı da makamında ziyaret etti.

Ümraniye Belediyesinden ilçedeki tüm okullara Benjamin süs bitkisi hediye edildi

Öte yandan Ümraniye Belediyesi bu yıl da öğretmenlerimizi unutmayarak; ilçede bulunan 99’u resmi, 210’u özel okul olmak üzere toplamda 314 okula Benjamin süs bitkisi hediye etti. Hediyeler; belediye ekipleri tarafından verilirken, öğretmenlerimiz de; kendisi de bir eğitimci olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam