SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikçi Basınla Buluştu

Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2018, Çarşamba - 09:11   Okunma Sayısı: 225010
AK Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikçi   kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek  gazetemiz  yazarı İsmet AKKOÇ’un da aralarında olduğu yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya İlçe başkan yardımcıları Davut Yavuz, Gürkan Durmuşoğlu,Sercan Şeneloğlu,Özkan Güzel,Sevinç Gül Akdere ile AK Parti Maltepe ilçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Denizmen ‘de hazır bulunurken; samimi bir ortamda gerçekleşen basın toplantısında AK Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikçi İmar Barışı ve Maltepe’de üç mahalleyi kapsayan bölge planları hakkında bilgilendirme yaparak ” AK Parti olarak nerede sorun varsa çözüm odaklı çalışıyoruz!” dedi.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikçi; “AK Parti nerede sorun varsa orada çözüm odaklı çalışmaya devam edecektir.”

Perşembe sabah saatlerinde gerçekleşen toplantıda Mehmet Erikci   toplantıda özellikle İmar Barışı ve Gülsuyu,Gülensu ve Başıbüyük mahalleleri için yapılan planlar üzerinde konuştu ve şunları söyledi;

“İlçe başkanlığı görevine geldikten sonra bu ikinci basın toplantımız olacak. Toplantımızın iki temel gündemi bulunuyor. Birincisi İmar Barışı. İkincisi Maltepe’mizin üç mahallesini ilgilendiren bölge planlarıdır.

Bildiğiniz gibi İmar barışı ile on üç bin  konut sorununun çözümü amaçlandı. Konuyla ilgili sık sık bilgilendirme toplantıları yapıyoruz.

Konu planla-plansız tüm konutları ilgilendiriyor. Bağlarbaşı,Yalı,Altıntepe gibi planlı mahalleleri de ilgilendiriyor. Yasa hazine arazisinde olup işgali konumda olan tüm yapıları ilgilendiriyor. Amaç her konutu tapulandırmak. İsteyene kat mülkiyeti tapuları verilecek.

Öte yandan bölge planlarında ise, planları kim yaptı tartışması yapmaktan ziyade hep birlikte halkın bilgilendirilmesine önem vermektir. Bildiğiniz gibi  binlik planları Maltepe belediyesi hazırladı. Kim hazırladı? Belediyenin teknik personeli hazırladı.

Belediye meclisinden de geçti.  Büyüksehir belediyesine gitti. Biz burada takibini yaptık. Emsal transferini yaptık. Altı katları sekiz kata çıkardık. On’a çıkardık. Gülsuyu,Gülensu ve Başıbüyük mahalleleri için bunu yaptık. Bildiğiniz gibi Büyüksehir belediye meclisinde AK Partili  çoğunluk üyeye sahipler. Onlar evet demese bu planlar çıkar mıydı? Çıkmazdı. AK Parti nerede sorun varsa orada çözüm odaklı çalışmaya devam edecektir. Planlar yakında askıya çıkacak. Vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Vatandaş askıda planlara dikkatle baksın. Bizde takipte olacağız. Planlarda % 40 sosyal donatı alanları var. Vatandaş itirazlarını yapabilir. Biz bu mahallelerdeki  vatandaşlarımıza diyoruz ki: Birleşin-Büyüyün-Kazanın.. Bunu ilke edinmeliler. Bizde sıkı takipte olacağız”

 

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikçi; “Maltepe’yi Maltepeli bir belediye başkanı yönetmeli.”

Mehmet Erikçi’nin ardından konuşan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İlçe Başkan Yardımcısı Gürkay  Durmuşoğlu da kısa bir konuşma yaparak “Bu ikinci toplantımız ama bundan sonra her ay sizlerle bir araya geleceğiz” dedi.

İlçe Başkan Yardımcısı Davut Yavuz da söz alarak Maltepe’nin sıkıntılarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan başkan Mehmet Erikci  bazı gazetecilerin sorularına cevaben  Maltepe Belediyesini de  sık sık eleştirdi  ve “Maltepe’deki STK” lara yer verilecekti, gerçekleşmedi. Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç seçim bildirgesindeki bir çok hizmeti gerçekleştiremedi. Maltepe’yi Maltepeli bir belediye başkanı yönetmeli. ”dedi.

AK Parti İlçe teşkilatının çeşitli cadde ve sokaklara astığı pankartlarının da kim yada kimler tarafından kesilip atıldığının bulunamadığını sözlerine ekleyen Erikci Maltepe’deki   tren yolu ve alt geçit çalışmalarının çok yavaş  ilerlediği ve içler acısı görüntülerin oluşmasının önüne geçilmesiyle ilgili bir soruya  ise  “Biz bu anlamda Atatürk ün yolundan gidiyoruz. Ülkeyi demir ağlarla örüyoruz, hızlı treni  getirdik, İstikbal Göklerdedir,3.Havalimanı yaptık, hizmet getirirken  bir takım sıkıntılar olacak. Vatandaş da; biraz sabredecek”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam