SON DAKİKA
reklam
reklam

Fenerbahçe tek golle kazandı

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2015, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 58537

İSTANBUL

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i Luis Nani'nin 84. dakikada attığı tek golle yenerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Fenerbahçe, sahaya iyi yayılan Medipol Başakşehir'in savunmasını açmakta zorlandı. Oyunu kanatlara yönlendirerek bu bölgelerden yapılan ortalarla rakip ceza alanı içinde pozisyon arayan sarı-lacivertli takım, bunda da başarılı olamadı. En etkili pozisyonunu 29. dakikada Nani ile yakalayan ev sahibi takım, bu tehlike sonucunda gol bulamadı ve ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.

İkinci yarı

Medipol Başakşehir, 68. dakikada Badji'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

84. dakikada Nani, güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Sol çaprazda topla buluşan Portekizli oyuncu, iki rakibini geçtikten sonra ceza alanı içinde uzak köşeye düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

Fenerbahçe, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

"Bütün planlarımızı uygulamaya çalıştık"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları mücadelede eksik kalmalarına ve gol yemelerine rağmen son ana kadar rakibi zorladıklarını söyledi.

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda çok basit top kayıpları yaptıklarını belirterek, "68. dakikada kırmızı kart görmemize ve golü yememize rağmen oyunu sonuna kadar zorladık. Kazanmak için geldik, bütün planlarımızı uygulamaya çalıştık" dedi.

"Takım zorluk yaşarken istediklerini yapamazken birbirine yardımcı olmalı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 yendikleri Medipol Başakşehir karşısında çok zorlandıklarını ancak yardımlaşarak galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zorlu maçlar yaparak Medipol Başakşehir'in karşısına çıktıklarına dikkati çekerek, "Takımın zorlandığı anlarda bu kulübü hissetmemiz, bir aile olduğumuzu hissetmemiz gerekiyor. Takım zorluk yaşarken, istediklerini yapamazken birbirine yardımcı olmalı. Bugün bu şekilde galibiyeti aldık" dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam