SON DAKİKA
reklam
reklam

Gül Gökçe Korkmaz Yeni Çalışmalarıyla  Hayranlarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor

Eklenme Tarihi: 1 Ekim 2018, Pazartesi - 10:34   Okunma Sayısı: 118374
Gül Gökçe Korkmaz Yeni Çalışmalarıyla  Hayranlarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor

Gül Gökçe Korkmaz; üniversite eğitiminden sonra Sanatsal Akademik eğitim sürecince çeşitli okullar bitirip,  diplomalar kazanmış ve geçtiğimiz sene yaptığımız röportajla da sevenleriyle  buluşmuştu. Peki bu bir sene zarfında neler oldu derseniz; gerek oyunculuk,  gerek sunuculuk, gerek radyo programcılığı anlamında birbirinden farklı gibi gözüken fakat birbirini besleyen dallarda işler yapan Korkmaz, kariyerini sadece Türkiye de değil,  fırsat buldukça yurtdışında güzellik yarışmaları,  ödüllü festival filmlerinde oyunculuk , defileler,  dünyaca ünlü markaların ' Yüz Güzeli ' seçilerek de taçlandırdı. 

Bu konu hakkında " HER ZAMAN NE YAPTIĞINI VE NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ BİLEN BİRİ OLDUM" diyen Korkmaz ,” Bugünkü geldiğim noktadan son derece memnunum , ortada bir başarı ve ya başarısızlık varsa her iki durumda benim için çok kıymetlidir. " şeklinde de samimi itiraflarda bulundu.

Korkmaz’ın yeni single’ı "Aşk Tarafı " yakında raflarda ve dinleyiciyle buluşacak

Kendisini bu kadar yetiştirmiş,  bilgi ve birikim sahibi güzel oyuncu son olarak klipini bu yaz Kazdağlarında çekmiş olduğu " Aşk Tarafı " adlı single şarkısıyla önümüzdeki günlerde  Seyhan Müzik araçlığıyla,  Müzik dünyasına " Merhaba" demeye hazırlanıyor.  Yapmış olduğu Stand Up komedi showlarıyla kamuoyuna adını duyurmuş olan Korkmaz' a  “TÜRKİYE'NİN TEK KADIN STAND UP'CISI”  unvanı verilmişti.   "

Kormaz bu konu hakkında ise,” Tek başına stand up yapmayacağım,  bu durum biraz yetersiz kalıyor bende. Belki ileride müzikal bir güldürü ve ya senaryosunu kendim yazdığım bir  sit-com ve ya belki de talk şov yapabilirim...” derken   oyunculuk hakkında da şunları söylüyor   “OYUNCULUK BENİM İÇİN ALTIN BİR BİLEZİK. OYUNCULUĞUN YAŞI YOKTUR . VE BİR GÜN DOĞRU PROJEDE VAR OLAN YETENEĞİNİZ HERKES TARAFINDAN KABUL GÖRÜR.”

Gül Gökçe Korkmaz’ı yeni filmlerde görmek isteyenler biraz daha bekleyecekler

Gül Gökçe Korkmaz;çok popüler dizilerde karakter oyunculukları yapmasının yanı sıra,  festival ve dönem sinema filmlerinde de çok zor roller üstlendi.  Güzel oyuncu şu sıralar bu Kasım Ayında çekilmesi planlanan  " Metruk " isimli Bilim-Kurgu türünde bir sinema filmi için anlaşma aşamasında.  Ayrıca  ; Aşk Tarafı  adlı şarkısının  hemen ardından  " Var Yada Yok " şarkısına da  klip çekip,  bir an önce sevenleriyle buluşturmak istiyor .

Biz de güzel oyuncuya bol şans ve başarı dileklerimizi gönderiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam