Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/10/02/1538389544_Sen_de_Karikat__r___izebilirsin__1_.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
ÇİZMENİN YAŞI YOK, ‘SEN DE KARİKATÜR ÇİZEBİLİRSİN’ - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

ÇİZMENİN YAŞI YOK, ‘SEN DE KARİKATÜR ÇİZEBİLİRSİN’

Eklenme Tarihi: 2 Ekim 2018, Salı - 11:11   Okunma Sayısı: 89201
Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nin her yaştan yurttaşa karikatür sanatını sevdirmek, karikatür çizmeye teşvik etmek amacıyla hazırladığı ‘Sen de Karikatür Çizebilirsin’ kitabı Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları’ndan çıktı.

Karikatür sanatına ilgisi olan her yaş grubuna hitap eden kitap, çizgilerle adım adım nasıl karikatür çizildiğini anlatıyor. Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları’ndan çıkan kitap karikatür çizmesini öğretecek, teşvik edecek nitelikte. Başta çocuklar ve gençler olmak üzere duygu ve düşüncelerini çizgilerle anlatmak isteyenlere destek olacak kitap, Karikatür Evi çizerlerinden Anıl Gürak, Ayşe Işın, Nuhsal Işın, Akdağ Saygut ve Kamil Yavuz tarafından hazırlandı.

Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi tarafından hazırlanan kitabın önsözünde Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun şu ifadeleri yer alıyor:

“… Görsel düşünmenin, göstererek düşündürmenin en iyi aracı çizgidir. Çizgi kimi zaman bir mağara duvarında, kimi zaman bir sergi salonunda karşımıza çıkar. Hep anlatacak bir şeyi vardır. Çizgiler insanın dünyaya iz bırakma gayretinin de en güzel ifadesidir belki de. Karikatür Evi’miz de bu hedefle karikatürü başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumla buluşturmak, genç çizerleri desteklemek ve karikatür dünyasına omuz verecek bir çizgi okulu olarak kuruldu. Çok kısa zamanda gerek karikatür dünyası gerekse çizgiye gönül vermiş her yaştan insanın uğrak yeri haline geldi. Karikatür Evi’nin çizerleri tarafından hazırlanan bu kitabın, duygularını ve düşüncelerini çizgiyle ifade etmek isteyen herkese katkı sağlayacağına inanıyorum. Kalem ve defteri yanınızdan eksik etmeyin, çünkü çizecek daha çok şey var.”

Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınlarından çıkan “Sen de Karikatür Çizebilirsin” kitabına kitabevlerinden ve online kitapçılardan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam