Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/10/02/1538418794_MTF_8492.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
525 ÇOCUĞUMUZUN GELECEĞİNİ SUALTININ BÜYÜLÜ IŞIKLARI AYDINLATACAK! - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

525 ÇOCUĞUMUZUN GELECEĞİNİ SUALTININ BÜYÜLÜ IŞIKLARI AYDINLATACAK!

Eklenme Tarihi: 2 Ekim 2018, Salı - 11:58   Okunma Sayısı: 104345
Sualtı Fotoğrafçısı Taci Yücedere’nin “TEGV’le Sualtından Geleceğe” temasıyla Lila Group sponsorluğunda gerçekleştirdiği fotoğraf sergisi 29 - 30 Eylül’de Beşiktaş Deniz Müzesi’nde ziyaretçileriyle buluştu.

Fotoğraf sanatçısı Taci Yücedere tarafından çocuklarımızın Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda nitelikli eğitim desteği alması amacıyla düzenlenen sualtı fotoğraf sergisi 29 – 30 Eylül 2018’de Beşiktaş Deniz Müzesi’nde ziyaretçilerini ağırladı. Lila Group’un desteğiyle düzenlenen sergide Türkiye, Endonezya, Maldivler, Kızıldeniz, Malezya, Sudan ve Hollanda Antilleri’nde çekilmiş sualtı fotoğrafları yer aldı.

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı, “İmkanları kısıtlı çocuklarımızın nitelikli eğitimle buluşması için verdiği bu kıymetli desteğinden dolayı, değerli sanatçı Taci Yücedere’ye; ve eğitimin gönülden destekçisi Lila Group’a tüm TEGV’li çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Lila Group Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Öğücü ise, “Katkıda bulunduğumuz serginin geliri hem çocuklarımızın geleceğine katkı sağladığı için hem de Taci Yücedere’nin yıllarca emek verdiği fotoğrafların sergilenmesine vesile olduğu için çok mutluyuz” dedi.

Fotoğraf sanatçısı Taci Yücedere, “Sergilenen fotoğraflar 10 ayrı ülkede çekildi, hepsinin ayrı bir önemi ve ayrı birer hikayesi var. TEGV yararına gerçekleştirdiğimiz bu serginin hedefine ulaşacağından eminim” diye konuştu.

Taci Yücedere’nin 27 yıllık sualtı fotoğrafçılığını yansıtan 30 fotoğrafın geliri, ilköğretim çağındaki 525 çocuğumuzun TEGV’de nitelikli eğitim desteği alması için kullanılacak. ‘”TEGV’le Sualtından Geleceğe’’ temasıyla gerçekleşen sergi çocuklarımızın geleceğine ışık oluyor.

Taci Yücedere:

Deniz ile iç içe geçen çocukluk yılları sırasında nefesli dalış ile başlayan sualtı merakı, 1989 yılında tanıştığı Aletli Dalış ile giderek arttı. 1992 yılında Caddebostan Balıkadamlar Spor Kulübü’nden aldığı CMAS 1 yıldız dalıcı brövesinden sonra 2 ve 3 yıldız dalıcı eğitimlerini aldı. Kızıltoprak Spor Kulübü’nde yaptığı eğitmen asistanlığından sonra arkadaşlarıyla beraber kurduğu Atlantis Deniz Sporları Kulübü’nde CMAS 2 Yıldız Eğitmenlik brövesine ulaştı. Sualtı fotoğrafçılığı merakı dalış eğitimi verdiği yıllarda öğrencilerinin sualtı fotoğraflarını çekmek ile başladı. İFSAK’ta İzzet Keribar’dan aldığı kara fotoğrafçılığı eğitimi, sualtı fotoğrafçılığına daha da ilgi duymasını sağladı. Bir dönem Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nda Sualtı Görüntüleme Kurul üyeliği ve daha sonra da Başkanı olarak görev yaptı.

Ödülleri: Int. Great Lakes Ford Sea Horses Sualtı Film Festivalinde Dia Geniş Açı Dalında Birincilik ödülü, Belgrad Sualtı Film Festivalinde Baskı Geniş Açı dalındaki birincilik ödülü, British Columbia Sualtı Film Festivalinde Dia Geniş Açı dalında Üçüncülük Ödülü, Los Angesles Underwater Photographic Society Festivalinndeki Geniş Açı Özel Ödülü ve Türkiye'de katıldığı yarışmalarda birincilik ödülü elde etmiştir.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 31 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 39 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (Mobil Öğrenim Birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık on bin gönüllüsünün yardımıyla kuruluşundan bu yana 2 buçuk milyonu aşkın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı.

Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.

Bilgi için TNC İletişim Danışmanlığı İnay Bilge (inay.bilge@tnc.com.tr) / 0216 356 60 60

Lila Group Hakkında

Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Lila Group, 2006 yılında yatırım kararı almasıyla yüzde yüz yerli sermaye ile 2007 yılında Çorlu’da dünya standartlarında temizlik kağıtları üretme vizyonuyla hijyenik temizlik kağıtları üretime başladı. 2012 yılında yapılan yeni yatırımlarla faaliyet alanını genişleten Lila Group, şu anda 140 bin metrekarelik alanda, 150 bin ton kapasite ile sadece Türkiye’nin değil, Doğu Avrupa, Ortadoğu, Kafkaslar ve Afrika bölgelerindeki tek kampüs içindeki en büyük kağıt üretim tesisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bugün yaklaşık 1,5 Milyar TL’lik Türkiye temizlik kağıtları pazarı toplamında %12 pazar payının sahibi olan Lila Group, Türkiye’deki kullanıcılarına Sofia, Maylo, Berrak ve Nua Prefessional markaları ile ulaşırken dünyanın dört bir yanında yer alan 71 ülkeye yarı mamul ve mamul ihracatı yaparak ülke ekonomisi için katma değer sunmayı sürdürüyor.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam