Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-64-hukumet-eylem-planina-kadin-ufku-degdi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
64. Hükümet Eylem Planına kadın ufku değdi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

64. Hükümet Eylem Planına kadın ufku değdi

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2015, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 53314

ANKARA 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kamuoyuna açıkladığı 64. Hükümet Eylem Planı'nda, AK Partili kadınların saha çalışmalarında ortaya çıkardıkları sorunlara karşı çözümler yer aldı. 

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, demokrasi şöleni çerçevesinde ve 81 ilden katılımla Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdiklerini söyledi. 

50 kişilik bir kadroyla yeniden "Haydi Bismillah" dediklerini anlatan Çam, bu aşamadan sonra hızlı bir şekilde kadınların siyasette ve toplumdaki yerlerini güçlendirecek çalışmalara imza atmak için çalışacaklarını bildirdi. 

Çam, AK Parti'nin kadınlarla büyüyen bir parti olduğuna işaret ederek, kadınların AK Parti kurulduğundan itibaren kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği destekle sahada ve siyasette yer almaya başladığını ifade etti.

"İmkansızlıklar içinde kuruldu, 4 milyon üyeye ulaştı"

Genel Başkan Lütfiye Selva Çam, yaklaşık 14 yıl önce imkansızlıklar içerisinde yola çıktıklarını, ancak bugün 81 ilde 919 ilçede örgütlenmeyi sağladıklarını ve 4 milyonun üzerinde üyeye ulaştıklarını söyledi. 

Çam, 64. Hükümet Eylem Planı'nda da AK Partili kadınların önemli bir misyon üstlendiğini ifade etti. Kahvelerde, sahada, sokaklarda, parkta, bahçelerde, evlerde varlık gösterdiklerini bildiren Çam, "Birebir kadınlarımızın, halkımızın dilek ve temennilerini aldık. Bizden beklentilerini aldık ve bir yol haritası çizmek istedik. Bunu Genel Başkanımıza ilettik ve sonrasında da böylesine güzel bir eylem planı çıktı" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam