SON DAKİKA
reklam
reklam

Hükümet eylem planını hayata geçiriyor

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2015, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 72011

ANKARA

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016 Eylem Planı'nın, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından geçen hafta açıklandığını hatırlattı.

Eylem planında yer alan ve bir hafta içinde hayata geçirilmesi planlanan eylemlerle ilgili Hazine Müsteşarlığının, Bakanlar Kurulu karar taslaklarını Başbakanlık’a sevk ettiğini ifade eden Şimşek, taslaklardaki düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Şimşek, söz konusu taslaklarının eylem planında yer alan "çeyiz hesabı uygulaması, gençlere 100 bin lira faizsiz kredi desteği verilmesi ve Kredi Garanti Fonu aracılığıyla 100 bin liraya kadar yüzde 85 kefalet imkanı sağlanması, esnafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği ve çiftçilere sera desteği sağlanmasına" dönük eylemleri içerdiğini kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam