SON DAKİKA
reklam
reklam

Tuzlalı Şişecamlılar “Ailece Şişecam’da Buluşuyoruz!” Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Eklenme Tarihi: 8 Ekim 2018, Pazartesi - 12:13   Okunma Sayısı: 179739
Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu, çalışanlarını ve ailelerini hem eğlenceli bir günü hem de bir arada olmanın değerini paylaştığı etkinliklerde bir araya getirmeye devam ediyor. Tuzla üretim tesislerindeki çalışan ve ailelerinin katıldığı “Ailece Şişecam’da Buluşuyoruz!” etkinliğinde Şişecamlılar, düzenlenen atölye faaliyetleri ve aktivitelerde keyifli bir gün geçirdi.

08.10.2018 – Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, hayatın her alanında büyük bir aile olmaya verdiği önemi “Ailece Şişecam’da Buluşuyoruz!” sosyal etkinlikleriyle devam ettiriyor. Topluluk, ekim ayının sonuna kadar Şişecam fabrikalarında düzenlemeyi planladığı etkinliklerle, Şişecamlıları ve ailelerini bir araya getirmeyi hedefliyor.

Topluluk, Tuzla’da bulunan üretim tesislerindeki çalışanları ve ailelerini “Ailece Şişecam’da Buluşuyoruz!” etkinliğinde buluşturdu. Etkinlikte, çalışanlar ve aileleri hem eğlenceli bir günü hem de bir arada olmanın değerini paylaştı. Şişecamlı aileler; geleneksel eğlenceler, atölye faaliyetleri ve aktivite alanlarında keyifli bir gün geçirdi. Katılımcılara etkinlik kapsamında fabrika turları düzenlenerek, camın üretim yolculuğu hakkında da bilgi verildi. Tuzla’daki cam ev eşyası ve cam ambalaj fabrikasında gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin 500 kişi katıldı.

 

Şişecam Topluluğu Hakkında

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncudur. “Düzcam”, “Cam Ev Eşyası”, “Cam Ambalaj” ve “Kimyasallar”olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Topluluk, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır ve Hindistan’da üretim yapmaktadır.

Bugün dünyanın cam ev eşyasında üçüncü, cam ambalaj ve düzcamda beşinci büyük üreticisikonumundaki Şişecam Topluluğu, dünyanın en büyük 10 soda üreticisinden biri olmasının yanı sırakrom kimyasallarında dünya lideridir.Şişecam, 80 yılı aşkın deneyimi, 22 bine yakın çalışanı, 13 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satışlarıyla uluslararası ölçekte bir Topluluk olarak ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefiyle yoluna devam etmektedir.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam