Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-15-haftada-10-teknik-degisim-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
15 haftada 10 'teknik' değişim - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

15 haftada 10 'teknik' değişim

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2015, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 66525

ANKARA

Spor Toto Süper Lig'de 8 takım, 15. hafta geride kalırken 10 kez teknik direktör değişikliğine gitti.

Ligde sezonun ilk teknik direktör değişikliğini yapan Gençlerbirliği'nde, başkan İlhan Cavcav, kötü gidişe çareyi yine teknik adam değişikliğinde aradı.

Sezonun ikinci haftası sonrasında teknik direktör Stuart Baxter ile yollarını ayıran başkent temsilcisi, Baxter'ın yerine göreve gelen Mehmet Özdilek'e de 12 hafta şans tanıdı.

Eşkişehirspor, sezona Michael Skibbe yönetiminde başlarken, alınan başarısız sonuçlar sonrasında Alman teknik adamın yerine Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal takımın başına getirildi. Eskişehir'in kırmızı-siyahlı takımı, Kartal'dan da istediği verimi alamadı ve yolların ayrılmasından sonra takımı tecrübeli teknik adam Samet Aybaba'ya emanet etti.

Mustafa Denizli yeniden Galatasaray'da 

Sarı-kırmızılılar, geçen sezonu 3 kupayla kapatan teknik adam Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırırken, teknik direktörlük kariyerine Galatasaray'da başlayan Mustafa Denizli'yi göreve getirdi.

Trabzonspor, teknik direktör değişimi yaşayan takımların arasına girdi. Bordo-mavililer, Şota Arveladze'nin yerine sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı. 

Yaşattığı şampiyonluk ile Bursaspor tarihine adını "altın harflerle" yazdıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam da ayrılanlar arasına katıldı. Sağlam'dan sonra takımın başına Ersel Uzgur getirildi. 

Sergen Yalçın-Okan Buruk değişikliği

Medicana Sivasspor, geçen sene takımın başına getirilen Sergen Yalçın ile bu sezon yollarını ayırdı. 

Sivas temsilcisi, takımı daha önce Gaziantespor'da görev yapan Okan Buruk'a emanet etti. 

Mersin İdmanyurdu da yükselişi teknik adam değişikliğinde aradı. Mersin ekibi, sezona Mesut Bakkal ile girerken, yolların ayrılmasından sonra teknik direktör Bülent Korkmaz ile anlaştı.

Antalyaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Yusuf Şimşek, 14 hafta görevde kalırken, 8 maçta takımının başında sahaya çıktı.  

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam