Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-caykur-rizesporun-en-golcu-yabancisi-kweuke-oldu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Çaykur Rizespor'un en golcü yabancısı Kweuke oldu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Çaykur Rizespor'un en golcü yabancısı Kweuke oldu

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2015, Pazartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 67452

RİZE

Trabzonspor karşısında attığı golle Çaykur Rizespor formasıyla resmi maçlarda 33'üncü golüne ulaşan Leonard Kweuke, kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu unvanını elde etti.

Bu sezon ligdeki 9'uncu golünü kaydeden ve gol krallığı yarışında ön sıralarda yer alan Kamerunlu futbolcu,  2000-2004 yılları arasında toplamda 106 resmi maçta görev alarak 32 gol atma başarısı gösteren Emmanuel Tetteh'i geride bırakıp bu alanda zirveye yerleşti.

"Çok mutluyum"

Kamerunlu golcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu başarıyı yakalamanın kendisini çok duygulandırdığını belirterek, "Bunu başardığım için çok mutluyum. Çok çalışmam ve iyi bir performans yakalamam gerektiğini biliyordum. Çak çalışıp bu başarıyı elde ettiğim için çok mutluyum" dedi.

Kweuke, her maç gol atmak için çabaladığının altını çizerek, "İşimi en iyi yapamaya çalışıyorum. Her maç skor katkısı yapmaya çalışıyorum. Gol atmak kolay değil. Benim ilk hedefim takıma yardım etmek" şeklinde konuştu.

"Herkes beni sahiplendi"

Çaykur Rizespor'da forma giymekten mutlu olduğunu ifade eden Kweuke, transfer söylentileri konusunda da şunları kaydetti:

"Şehir, takım, yönetim, hocalarım herkes beni sahiplendi. Ben de bu şehri çok seviyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Eğer bir gün bir şey olacaksa bunu konuşabiliriz. İki taraf için faydalı olursa konuşulabilir ama benim için çok zor olur. Ben burayı çok seviyorum ve çok mutluyum, burada kalabilirim. Bütün kalbimle taraftarın yanındayım. Bu işin doğasında da kendini geliştirip daha da ilerisi var. Bunu bilmeleri gerekiyor. Benim bütün kalbim Rizespor taraftarıyla.

Kweuke, hayallerinde Manchester City'de oynamak olduğunu ancak bunun çok zor gerçekleşeceğini bildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam