SON DAKİKA
reklam
reklam

ÜNLÜ İSİMLER VODAFONE TV’DE YAYINLANACAK “ARİF V 216” BELGESELİNİN GALASINDA BULUŞTU

Eklenme Tarihi: 10 Ekim 2018, Çarşamba - 13:54   Okunma Sayısı: 599771
Cem Yılmaz’ın son filmi “Arif V 216”nın kamera arkası görüntülerinden oluşan “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeseli için Vodafone Red sponsorluğunda özel bir gece düzenlendi. Kültür-sanat ve cemiyet dünyasından Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Behzat – Çiğdem Uygur, Defne Samyeli, Özge Özberk gibi ünlü simaları bir araya getiren gecede konuklara ilk kez Vodafone TV’de yayınlanacak olan belgeselden özet görüntüler de gösterildi.

 Cem Yılmaz’ın gişe rekorları kıran son filmi “Arif V 216”nın kamera arkası görüntüleri izleyiciyle buluşuyor. İlk kez Vodafone TV’de yayınlanacak “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeseli için Vodafone Red sponsorluğunda özel bir gece düzenlendi. Kültür-sanat ve cemiyet dünyasından ünlü simaların katıldığı gecede, “Arif V 216”nın ortaya çıkış sürecini ve nasıl çekildiğini anlatan “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeselinden özet görüntüler de gösterildi. 

İlk 3 ay sadece Vodafone TV’de

 “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeseli ilk 3 ay boyunca sadece Vodafone TV’de yayınlanacak. Toplam 1 saat 45 dakika olan belgesel, yaklaşık 20 dakikalık 5 ayrı bölüm halinde ekrana gelecek. Vodafone Red'liler, belgeseli herkesten önce ve internetlerinden yemeden izleyebilecek.

Dev prodüksiyon

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, görüntü yönetmenliğini ise Jean Paul Seresin’in üstlendiği “Arif V 216” filmini yaklaşık 5 milyon kişi izledi. Filmin ön hazırlığı 9 hafta, çekimleri ise 40 ayrı mekânda 72 gün sürdü. Filmin prodüksiyonu için 250 kişilik, post prodüksiyonu için ise 80 kişilik bir ekip çalıştı. Toplam 5 bin figürasyonun yer aldığı filmde Türkiye’de ilk kez 3D dublörler kullanıldı. Binlerce giysi ve aksesuvarın kullanıldığı filmde farklı dönemleri yansıtan kostümler için toplam 10 bin metre kumaş harcandı.

Her zevke özel içerik

Vodafone’un mobil TV servisi Vodafone TV’de her yaştan her zevke hitap eden içerikler sunuluyor. Vodafone TV kullanıcıları, 70’i aşkın TV kanalını, gişede yüksek hasılat yapan güncel yabancı filmleri, dünyanın en çok sevilen çizgi filmlerini, yüzlerce tematik ve hobi içeriğini, binlerce soru-cevap videosunu akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden mobil veya Wi-Fi bağlantısıyla izleyebiliyor. Vodafone TV’de bugüne kadar Vodafone Red sponsorluğunda “Fi”, “Kürk Mantolu Madonna” ve Hakan Yıldırım defilesi başta olmak üzere birçok içerik yayınlandı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam