Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-istanbulda-kadin-ve-cocuklar-icin-luks-hastane-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
İstanbul'da kadın ve çocuklar için lüks hastane - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul'da kadın ve çocuklar için lüks hastane

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2015, Pazartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 89139
 

İSTANBUL 

Kemik iliği nakil merkezi, pediatrik onkoloji, hematoloji başta olmak üzere, çocuk ve kadın sağlığını ilgilendiren branşları bünyesinde barındıran ve alanında kamuda İstanbul'un en büyük sağlık tesisi olma özelliğini taşıyan Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete başladı. 

Yaklaşık 98 bin 500 metrekare kapalı kullanım alanına sahip hastane, bulunduğu konum itibarıyla Beykoz'dan Ümraniye'ye, Çekmeköy'den Sancaktepe'ye kadar nüfus yoğunluğunun da yüksek olduğu bölgeye hitap ediyor. 

Yapımı 1,5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan ve en son teknolojiyle üretilen ekipmanların bulundurulduğu hastane, donanımlı tek ve çift kişilik odalarda otel konforunda hizmet sunuyor. 

Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinden sonra, Anadolu Yakası'nın nüfus yoğunluğu fazla olan ilçelerinde kadın ve çocuk sağlığı alanında hizmet verecek bir sağlık merkezine daha ihtiyaç duyulduğunu, bu kapsamda da projenin hayata geçirildiğini söyledi. 

Memişoğlu, "Hastanelerimizde yıllık 20-25 bin doğum yapılıyor. Bu bölge doğum oranının en yüksek olduğu bölgelerden birisi. Dolayısıyla böyle bir ihtiyaç hasıl olmuştu. Hastanemiz Sancaktepe'den tutun Beykoz'a, Ümraniye'den Çekmeköy'e kadar bu alanda hizmet sunabilecek, çok güzel, dünya standartlarının üzerinde bir hastanedir" diye konuştu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam