Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/10/18/20.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
PÜİS'ten bayilerin promosyon sorununa çözüm talebi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

PÜİS'ten bayilerin promosyon sorununa çözüm talebi

Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2018, Perşembe - 12:44   Okunma Sayısı: 72483
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikasınca (PÜİS), yetkililerden bayilerin finansal promosyonlar konusunda yaşadığı sorunların çözümü istendi.

ANKARA

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan (PÜİS) yapılan yazılı açıklamaya göre, PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş ve beraberindeki heyet, akaryakıt bayilerinin sorunlarının giderilmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) yetkilileriyle temasa geçti. 

EPDK Başkan Yardımcısı Hamdi Bildirici, EPDK Kurul Üyeleri Ahmet Çağrı Çiçek, Muhammed Mustafa İzgeç ile EPDK Denetim Dairesi Başkanı Yılmaz Tamer ve EPDK Petrol Piyasası Dairesi Başkanı Abdullah İnce'yi ziyaret eden PÜİS heyeti, bayilerin artan finansal yüklerinin bir nebze rahatlatılması için promosyonlara genel bir düzenleme getirilmesi talebinde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Okumuş, şunları kaydetti:

"Akaryakıt bayilerinin kar payları bugün itibariyle brüt yüzde 4,4 seviyelerine düşmüş durumda. Bayiler, Sorumlu Müdür, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı, İş Güvenliği Uzmanı gibi ek istihdam yükünün yanı sıra kredi kartı komisyonu, elektronik satışlar ve finansal promosyonlar nedeniyle önemli bir finansman yükünü de taşıyor. Bayiler bu kar payıyla bu yükleri taşıyamaz duruma geldi. Zarar eden bayiler tek tek iflaslarını açıklamaya başladı."

Okumuş, tüketicilere her gün 24 saat boyunca hizmet veren akaryakıt bayilerinin bir nebze olsun rahatlatılması için finansal promosyonlar sorununa sektörü de tüketicileri de mağdur etmeyecek bir çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam