Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/10/20/9.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
ABD'li senatörden Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı açıklamasına tepki - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

ABD'li senatörden Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı açıklamasına tepki

Eklenme Tarihi: 20 Ekim 2018, Cumartesi - 10:14   Okunma Sayısı: 59926
ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Graham, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı'nın çıkan bir arbede sonucu hayatını kaybettiğine dair yaptığı açıklamadan şüphe duyduğunu belirterek, "Bu son 'açıklamayı' güvenilir bulmak çok zor." dedi.

NEW YORK

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Suudi Arabistan'ın gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümünü kabul etmesi üzerine Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Kaşıkçı hakkında Suudi Arabistan'ın son açıklamasının, durumu olduğundan daha küçük göstermek için yapıldığından şüphe duyduğunu belirten Graham, "Önce Kaşıkçı'nın konsolosluktan ayrıldığını söylediler ve bu, Suudi Arabistan'ın olaydaki rolünün üstünü örtmek içindi. Şimdi bir arbede yaşandığını ve Veliaht Prens'ten (Muhammed bin Selman) habersiz olarak konsoloslukta öldüğünü söylüyorlar. Bu son 'açıklamayı' güvenilir bulmak çok zor." mesajını paylaştı.

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü" itiraf etmişti.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre, Suudi Arabistan Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma neticesinde, Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğu'na geldiği sırada burada bulunan "başka Suudi vatandaşlarla tartışmaya başladığı, tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve bunun sonucunda Kaşıkçı'nın hayatını kaybettiği" belirtilmişti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam