SON DAKİKA
reklam
reklam

Avcılar Cihangirspor’u olağanüstü kongreye kadar Güray Sağlam yönetecek

Eklenme Tarihi: 22 Ekim 2018, Pazartesi - 11:36   Okunma Sayısı: 182394
İstanbul Amatör 1.Küme ekiplerinden olan Avcılar Cihangirspor’da flaş karar. Yunus Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıda tarihi bir karara imza atıldı.

Kulüp Başkanı Yunus Yıldırım yaklaşık olarak 2 saat süren toplantıda olağanüstü kongre tarihine kadar bütün yetkilerini 2.Başkan Güray Sağlam’a devretti. Yıldırım’ın bu süreçte olağanüstü kongreye kadar yeniden yapılanma çalışmasına gideceği, yeni yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalarına start vereceği belirtildi. Kongre tarihine kadar da yönetime Sağlam’ın başkanlık edeceği elimize ulaşan bilgiler arasında yer almakta.

Avcılar Cihangirspor çekilmenin eşiğinden döndü

Bu arada yönetimin ilk üç haftada üç mağlubiyet alan takımı ligden çekme kararını da masaya yatırdığı, ancak yönetim kurulu üyelerinin bu karara karşı çıktığı,  Güray Sağlam başkanlığında takımın ligde mücadelesine devam etmesi yönünde karar çıktığı kaydedildi. Yeni alınan karar teknik direktör Şerif Kaygısız’a da iletildi.

Avcılar Cihangirspor Başkanı Yunus Yıldırım: “Ben de bugüne kadar çok yoruldum ve yıprandım. Şu andan itibaren kongreye kadar  başkan olarak bütün yetkilerimi, herşeyimi Güray Sağlam’a bırakıyorum. Takımı toparlayacağına inanıyorum.”

Konuyla ilgili resmi açıklama da kulüp başkanı Yunus Yıldırım’dan geldi. Yıldırım konu hakkında ise  “Yönetim kurulu olarak hepimiz yine görevimizin başındayız. Ben de bugüne kadar çok yoruldum ve yıprandım. Şu andan itibaren kongreye kadar  başkan olarak bütün yetkilerimi, herşeyimi Güray Sağlam’a bırakıyorum. Takımı toparlayacağına inanıyorum. Hoca ile de konuştuk. Kendisine de kararımızı tebliğ ettik. O da görevinin başında. Geçmişteki olayları silip herşeye sıfırdan  başlamayı düşünüyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımız da Güray Sağlam’ın yanında olacaktır. Hepimiz destek vereceğiz. Ben dinlemiyorum ama hep yanlarında olacağım. Kongre yapacağız. Güray kardeşim bu işle ilgilenirken ben de kongre sürecini hızlandıracağım.” Diye konuştu. Yıldırım yeniden adap olup olmayacağı yönündeki sorumuz üzerine de “Bu iş için elini taşın altına koyacak birini bulursak ben hemen çekilmeye hazırım.” Diye konuştu.

Biz de gazetemiz olarak yapılan bu değişimin Avcılar Cihangirspor’a hayırlı olmasını diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam