SON DAKİKA
reklam
reklam

Cumhuriyet’in 95’inci Kuruluş Yıl Dönümü Gaziosmanpaşa’da Coşkuyla Kutlandı

Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2018, Salı - 12:49   Okunma Sayısı: 73531
Gaziosmanpaşa Meydanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine 7’den 70’e çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla katılarak coşkuya ortak oldu.

Cumhuriyet’in ilanının 95’inci yıl dönümü Türkiye’nin dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Gaziosmanpaşa’da da gerçekleştirilen etkinliklere Gaziosmanpaşa Kaymakamlığından Bitlis Valiliği görevine atanan Oktay Çağatay, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçede eğitim gören öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikler, öğrencilerin okuduğu şiirlerle ve halk oyunu ekiplerinin gösterileri ile devam etti. İlçede eğitim gören öğrenciler ve Türk Hava Kurumu öğrencilerinin ellerinde Türk bayrağıyla yaptığı geçit törenini ise vatandaşlar ilgiyle izledi. Etkinlikler havadan da görüntülenirken, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi Türkiye’nin dört bir yanındaki şehirlere Türk bayrağı ve kutlama metni göndererek tüm yurdun Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. “ÇOCUKLARI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN BU ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK”

Etkinliklere arkadaşlarıyla katıldığını ifade eden öğrenciler, “Atatürk’ün ilan ettiği yeni bir yönetim biçiminin 95’inci yılını kutlamak için buradayız, Atatürk’ü andık. Güzel geçti, her yıl kutlanmalı. Çünkü insanları, küçük çocukları bilinçlendirmek için bu çok güzel bir etkinlik” dedi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam