SON DAKİKA
reklam
reklam

DEMET'TEN OKAN'A NAZAR BONCUĞU

Eklenme Tarihi: 1 Kasım 2018, Perşembe - 11:11   Okunma Sayısı: 1228475
ESKİ EŞİNİ ADINI NAZAR BONCUĞUYLA KAMUFLE ETTİ

Ünlü sanatçı Demet Akalın önceki gece Jolly Joker Ankara’da sevenleriyle buluştu. Akalın söylediği şarkılar kadar sahnedeki danslarıyla da geceye tam anlamıyla damga vurdu.

Kırmızı renkli mini kıyafeti ile sahneye çıkan güzel sanatçı, dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendirerek kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Eski eşi Okan Kurt'un adının yazılı olduğu bileğindeki dövmenin üzerine nazar bocuğu künyesi taktığı dikkatlerden kaçmayan Akalın, danslarıyla da yürek hoplattı. Her dakika rtimi biraz daha yükselen ve yaklaşık iki buçuk saat süren konserini alkışlar eşliğinde sonlandıran başarılı sanatçı, müzikseverlerin kendisini tekrar sahneye çağırmasına kayıtsız kalmayarak ''Ah Ulan Sevda'' ve ''Gölge'' şarkılarına bis yaptı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam