SON DAKİKA
reklam
reklam

“İstanbul Güreş İhtisas Kulübü 1919” Kitabının tanıtımı yapıldı

Eklenme Tarihi: 8 Kasım 2018, Perşembe - 11:19   Okunma Sayısı: 212937
Eski İçişleri Bakanı ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlarından Sadettin Tantan’ın onursal başkanı olduğu İstanbul Güreş İhtisas Kulübü’nün tarihini anlatan “İstanbul Güreş İhtisas Kulübü 1919” kitap tanıtımı 3 Kasım Cumartesi  İstanbul Fatih’teki Kulüp binasında yapıldı.

Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Milli Takım Koordinatörü Ata Karataş "İstanbul Güreş İhtisas Kulübü 1919" adlı kitabın önemli bir eser olduğunu belirtti

Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Milli Takım Koordinatörü Ata Karataş, kitap hakkında şu bilgileri verdi. Karataş, kendisinin de çalışmalarında yer aldığı Türk güreşinin önemli kulüplerinden İstanbul Güreş İhtisas Kulübünün tarihinin anlatıldığı "İstanbul Güreş İhtisas Kulübü 1919" adlı kitabın önemli bir eser olduğunu aktardı.

Güreşle ilgili kitabın fazla olmadığını dile getiren Karataş, "İstanbul Güreş İhtisas Kulübü 1919, 4 yıldır uğraştığımız, başta Sadettin Tantan Bey, değerli yazarlarımız Hamit Turhan, Mehmet Kılıç, Mehmet Tantan, Bedrettin Lügal’ın istişaresiyle oluştu. Her kulübün böyle bir eser ortaya çıkarması lazım. Amatör bir kulüp Türk güreşi için dimdik ayakta duruyor. Bu kitapla bir adım attık. İnşallah başka kitapların da devamı gelir." ifadelerini kullandı.

Kitap güreşimizin son 100 senesine ışık tutuyor

Türkiye’nin en eski güreş kulübü olan İstanbul Güreş İhtisas Kulübü, gelecek yıl 100. kuruluş yılını geçirecek. Kitapta, kulübün tarihi, bünyesinde mücadele eden sporcular, Türk güreşine katkısı gibi birçok konu ele alınıyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam