Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/11/09/ArkadasYYmYz_Onur_YYldYrYm_CYalYsYmalarYnYn_HeyecanYnY_YasYYyor.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Arkadaşımız Onur Yıldırım Çalışmalarının Heyecanını Yaşıyor - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Arkadaşımız Onur Yıldırım Çalışmalarının Heyecanını Yaşıyor

Eklenme Tarihi: 9 Kasım 2018, Cuma - 10:35   Okunma Sayısı: 124889
Yaklaşık iki senedir hazırladığı röportajlarıyla ailemize katkı sunan değerli arkadaşımız Onur Yıldırım’ın da  oyuncu kadrosunda yer aldığı ve Senarist/Yönetmen Furkan Kopuz’un iki sene boyunca emek verilen, kısıtlı imkanlarla çekilen epik sinema filmi Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk sonunda seyirciyle buluşuyor. 

Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk 18 Kasım 2018 Pazar Günü Saat:20.00'de Pendik Atatürk Kültür Merkezinde Gala’sını yapacak ve 25 Kasım 2018 Pazar da Saat:18.00'de aynı yerde ilk gösterimde izleyemeyenler için bir kere daha gösterilecek.

Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk  3013 yılında geçiyor ve  dileklerin gerçekleştiği Yaşam Ağacı için  Ömer Ali ile 9 Yoldaş uzun bir yolculuğa çıkmasını ele alıyor.

Ömer Ali'nin Yaşam Ağacı'ndan sonraki amacı, yaklaşan insanlığın son savaşı için, Kronos'un ordusuna karşılık İsyancılar ordusunu bir araya getirmek. Bilim-Kurgu, Fantasik ve Gerilim türlerinin harmanlandığı bu özel çalışma yapılan bu iki gösterimin ardından kısa bir süre sonra da sinema severlerle buluşacak.

Filimin fragmanı ise https://www.youtube.com/watch?v=07rYtjqqhHg adresinde yayınlandı.

Filmin müzikleri ise Ender Güney tarafından hazırlanırken; yönetmen Furkan Kopuz filmde Ömer Ali karakterine de hayat veriyor.  Kopuz Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk  hakkında ise şu değerlendirmeyi yapıyor.

“Her zaman daha iyisini yapacağım diye kendime söz vermiştim. Kendime hep "Bir sonraki işim, önceki işimden daha iyi olmalı." dedim.. Gücüm yettiği kadar yapmaya çalışıyorum. İmkanlarımız çok kısıtlıydı ve elimizden bu kadarı geldi artık takdir sizin olacak.

Eğer hedefimizde popülerlik, para pul olsaydı çoktan olmuştu kaç senelik eğitimimiz her şeyimiz var. Bizde bilirdik saçma sapan ahlaksız şeyler yapmasını. Ama anlamı olmayan şeylerle övünüp kendini kandırmak rezilliktir. "Bir Sanat eseri, Sanatçısından çok daha uzun ömürlüdür." Çoğunluğun birbirine zararı olduğu şu dünyada faydalı işler yapmak her zaman daha hayırlıdır.

Bu ülkede sanata değer veren her insan çok ama çok değerlidir benim gözümde.. Ama maalesef ülkemizde bunun sayısı çok az.. Son bir kaç ay içinde öyle tecrübeler edindim, öyle insanlar gördüm ki sizlere tarif edemem. Neyse konumuz bu değil.

Hepinizi Pendik Atatürk Kültür Merkezine bekliyoruz. İzlemeyenler için fragmanımız profilimdedir. Paylaşım ve Yorumlarınızla bizlere destek olmuş olursunuz. Destek olan, yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederim.”

Onur Yıldırım’ın ilk şiir kitabı Aşk Adamı TÜYAP Kitap Fuarında

Helen sanatın çeşitli dallarıyla meşgul olmaya devam etmekte olan Onur Yıldırım  geçtiğimiz aylarda ilk şiir kitabı olan Aşk Adamı’nı Sokak Kitaplarından çıkarmıştı.  Yıldırım’ın tüm duygularını belirtiği şiirlerini bizlerle paylaştığı Aşk Adamı   isimli kitabı kitapevleri ve internet üzerinden ulaşabilmekte.  Onur Yıldırım bu ilk kitabını 15 Kasım Perşembe 17.00-19.00 arası Cumhuriyet Mahallesi, Eski, Hadımköy Yolu Cd 9/1, 34500 Büyükçekmece/Beylikdüzü İstanbul adresinde bulunan TÜYAP Kitap Fuarında da hayranlarına imzalayacak.

Şimdiden Onur Yıldrım’a yeni çalışmalarında başarı ve bol şans diliyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam