SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Özel  Bir Yemekte Buluştu

Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2018, Pazartesi - 12:23   Okunma Sayısı: 225997
AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ve yönetiminin düzenlediği “AK Sevdaya Gönül Veren Emektar Teşkilat Mensupları “ toplantısı Cevizli /Şafak Döner’ de çok  yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Kartal  Kurucu İlçe  Başkanı Merhum Hasan Altuntaş’ın eşi Fatma Altuntaş, AK Parti İstanbul İl Sorumlusu Vera Yürekli, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tülay Kalav, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, AK Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Seyfullah Gürgün, Karkad Yönetim Kurulu Başkanı Gülgün Şahin Çelebi, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Teşkilatları katıldılar

AK Parti Kartal  İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek “Tek beklentimiz Kartal’ı kazanalım ve Kartal’ı yaşanır bir kent haline getirelim.”

Açılış konuşmasını AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek’ in yaptığı toplantıda 31 Mart’ ta yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Öğüt şunları dile getirdi;

“ 24 Nisan’ da gönüllü olarak geldiğimiz Kartal’ da 24 Haziran’da alnımızın akı ile çıktık. Şimdi Kartal’ı hizmete kavuşturmak için gece gündüz çalışmak zorundayız. Bizler Kartal’ın tarihini değiştirmek zorundayız bunun için buradayız, bunun için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ne makamlarda ne de mevkilerden bir beklentimiz yok. Tek beklentimiz Kartal’ı kazanalım ve Kartal’ı yaşanır bir kent haline getirelim.

Arkadaşlar bir daha 31 Mart olmayacak, bir daha 2019’un Mart’ı olmayacak bu yüzden kazanmak zorundayız. Biz Kasım ayında start verdik ve Kasım’da aşk başkadır düsturu ile yola çıktık. Yüreğimizi bu seçimlere koyalım ve 2019 da Kartal’ı Cumhurbaşkanımıza hediye edelim.

Bizler hiçbir adayımızın peşinden koşmuyoruz ve hiçbir adayımıza bölünmüyoruz. İşimiz Kartal! Gücümüz Kartal! Ya bu Kartal’ı Alacağız! Ya bu Kartal’ı Alacağız. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum”

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol “Mevsim hazır, Kartal hazır, biz hazırız.”

Daha sonra mikrofona gelen ve bir selamlama konuşması yapan  AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol ise öncelikli olarak bir temayül yoklaması yapılacağını ve daha sonra AK Parti’nin  Kartal’daki Belediye Başkan Adayını belirleyeceğini ifade ederek;

“ Kim ne derse desin biz Kartal’ı alacağız. Mevsim hazır, Kartal hazır, biz hazırız. Biz bu davaya gönül verirken hiçbir beklenti içerisinde olmadık. Bizler aday adaylık sürecine başladık. 18 Kasım’da elektronik ortamda temayül yoklaması yapacağız. Mahalle Başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve davamıza hizmet eden bütün dava arkadaşlarımız Belediye Başkanı olarak kimi görmek istediklerini tek tek soracağız.

Bunu sorarken davamızın, teşkilatımızın bu uğurda parçalanmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu bizim en hassas noktamızdır” diye konuştu.

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam