SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor için güç birliği

Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2018, Pazartesi - 13:05   Okunma Sayısı: 98259
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, geçtiğimiz günlerde Maltepespor Başkanı Atilla Çaycı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Maltepespor’un ligdeki gidişatının değerlendirildiği ziyarette, güç birliği vurgusu  da yapıldı.

Maltepe Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmede, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Maltepespor Başkanı Atilla Çaycı’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ercan Konak, Tayfun Köselerden, Celal Akgül, Uğurlu Özdemir, Muhsin Gülsuyu, Mehmet Çavuşoğlu ve Ercan Ateş de hazır bulundu. Haftalardır peş peşe aldığı galibiyetlerle mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Maltepespor’un, ligdeki durumunun değerlendirildiği toplantıda güç birliği yapılması gerekliği vurgulandı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç : ”Geçen yıllarda olduğu gibi bu sezon da elimizden gelen desteği esirgemiyoruz. Belediyemizin araçları kulübümüzün ve taraftarlarımızın her zaman hizmetindedir. Geçen sezon olmadı ama bu sezon, Maltepesporumuzun şampiyonluğunu kutlayacağımıza yürekten inanıyorum. Yeter ki herkes elini taşın altına koysun, güç birliği yapsın. Maltepespor siyaset üstü bir kurumdur.”

Ziyaret sırasında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise  “Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Oyuncularımıza önemli teşvikler verdik. Kulübümüze ve taraftarlarımıza araçtan, konaklamaya kadar elimizden gelen desteği esirgemedik. Tıpkı geçen yıllarda olduğu gibi bu sezon da elimizden gelen desteği esirgemiyoruz. Belediyemizin araçları kulübümüzün ve taraftarlarımızın her zaman hizmetindedir. Geçen sezon olmadı ama bu sezon, Maltepesporumuzun şampiyonluğunu kutlayacağımıza yürekten inanıyorum. Yeter ki herkes elini taşın altına koysun, güç birliği yapsın. Maltepespor siyaset üstü bir kurumdur. Bu güzide kulübümüzü siyasi çekişmelerin tarafı yapmaya kalkarsak, en büyük kötülüğü Maltepesporumuza ve Maltepe halkına  yapmış oluruz” diye konuştu.

Maltepespor Başkanı Atilla Çaycı’dan Başkan Kılıç’a teşekkür

Desteği için Başkan Kılıç’a teşekkür eden kulüp başkanı Atilla Çaycı da, “Maltepespor, Maltepemizin spordaki yüzüdür. Ali Başkan’a destekleri için teşekkür ediyorum. Eğer bir başarı bekliyorsak, burada kimsenin ayrım yapmadan herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Maltepeliler bu güç birliğini sağlayıp bize her zaman destek olsun, göreceksiniz bu kulübü çok daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam