SON DAKİKA
reklam
reklam

Boyamaca Seramik, Çini ve Resim Atölyesi Sanatseverlerin Hizmetinde 

Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2018, Salı - 10:42   Okunma Sayısı: 290632
Boyamaca Seramik, Çini ve Resim Atölyesi Perçem Sokak Park Ap. No: 4/A Göztepe – Kadıköy adresinde geçtiğimiz hafta sonu oldukça  kalabalık bir katılımla açıldı.

Atölyede seramikten, çini desenine, resimden boyamaya geniş bir yelpazede kurs verilecek

Seramik ve resim sanatçıları Asuman Pişkinsoy Denizli, Figen Koylan ve Tuba Sakarkaya tarafından kurulan atölyede ise ; çocuklar ve yetişkinlerle seramik obje boyama,  yetişkinlerle seramik dersleri, çocuklara kille şekillendirme dersleri, seramik sırlama ve fırınlama, seramik obje satışı, yetişkinlerle çini desen tasarımı, dekorlama ve boyama dersleri, çini sırlama ve fırınlama, çini bisküvi, boya ve diğer malzeme satışları gibi faaliyetlerin yanı sıra, eğitmen ressam Fehmi Bildik eşliğinde  resim dersleri de verilecek.

Boyamaca; Perçem Sokak Park Ap. No: 4/A Göztepe – Kadıköy adresinde tüm sanatseverleri bekliyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam