SON DAKİKA
reklam
reklam

FETÖ'nün lüks rezidansından külçe külçe altın çıktı

Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2018, Cuma - 11:38   Okunma Sayısı: 102328
İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü’nde (FETÖ) üst düzey sorumlu olduğu belirtilen 7 şüpheli yakalandı. Lüks rezidansta 2 kilogram külçe altın ele geçirildi.

İSTANBUL

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü’nde (FETÖ) üst düzey sorumlu olduğu belirtilen7 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ adına İstanbul’da faaliyet yürüten sözde yöneticilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından, Bayrampaşa, Bakırköy ve Fatih’te 11 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda, örgütün gaybubet evlerinden sorumlu "Kürşat" kod adlı R.Ş’yi, sözde Fatih eyaleti ve esnaf sorumlusu Ş.A’yı, himmet imamı Y.G’yi, sözde Bakırköy eyaleti sorumlusu "Erkan" kod adlı İ.S’yi, üniversite ve muhacir mesulü "Gökhan" kod adlı G.T’yi, G.T’nin izdivaç sorumlusu eşi N.T’yi ve N.T’nin firari kardeşi B.E’yi gözaltına aldı.

FETÖ'nün gaybubet evlerinden sorumlu R.Ş.FETÖ'nün gaybubet evlerinden sorumlu R.Ş.

Polis ekipleri, R.Ş’nin saklandığı Bayrampaşa’daki lüks rezidansta yaptığı aramada, banyodaki küvetin altına saklanmış 2 kilogram külçe altın, bin 180 dolar, 2 bin 500 avro, 6 bin 500 lira ve çok sayıda cep telefonu ileörgüt elebaşı Fetullah Gülen’e ait dokümanlar ele geçirdi. Ayrıca, sözde Fatih eyaleti ve esnaf sorumlusu Ş.A’nın üzerinde de yabancı kişiler adına kayıtlı hatlar ve sahte kimlik, himmet imamı Y.G’nin üzerinde ise bir miktar para bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam