Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2018/11/20/AK_PartiYden_AdaylYgYYnY_AcYYklayan_Zeynettin_AydYnYY_HemsYerilerinden_CosYkulu_Destek_4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
AK Parti'den Adaylığını Açıklayan Zeynettin Aydın'ı Hemşerilerinden Coşkulu Destek - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti'den Adaylığını Açıklayan Zeynettin Aydın'ı Hemşerilerinden Coşkulu Destek

Eklenme Tarihi: 20 Kasım 2018, Salı - 09:04   Okunma Sayısı: 96501
Yerel seçimler yaklaşırken heyecanını ve adaylığını açıklayanların sayısı da gün geçtikçe artıyor .İstanbul'un Maltepe ilçesi de; 10 Kasım Cumartesi gündüz saatlerinde coşkulu ve oldukça kalabalık bir grup aday adaylığı basın açıklamasına ev sahipliği yaptı.

Yerel seçimler yaklaşırken heyecan ve adaylığını açıklayanların sayısı da gün geçtikçe artıyor İstanbul’un Maltepe ilçesi de; 10 Kasım Cumartesi gündüz saatlerinde coşkulu ve oldukça kalabalık bir aday adaylığı basın açıklamasına ev sahipliği yaptı. AK Parti’den Maltepe Belediye Başkanlığı seçimleri için aday   adaylığını açıklayan Zeynettin Aydın; Girne Mahallesi -Maltepe Spor Kompleksi-Müzahir Sille Kapalı Spor Salonunda yaklaşık üç bin kişiden fazla coşkulu bir kalabalık ile Zeynettin Aydın’ı destekleyen yaklaşık 40 STK’dan oluşan Maltepe Birlik Platformu üyeleri,bürokrasi,siyaset,iş,spor dünyası ve vatandaşların katılımı ile aday adaylığını açıkladı,

Zeynettin Aydın; “Sevgili kardeşlerim, ben Anadolu´nun şirin kenti, Çankırı´mızın bağrından çıkmış, Maltepe´de büyümüş, Anadolu terbiyesi ile yetişmiş, içinizden biriyim. Bayrağına aşık, insanına sevdalı, toprağına vefalı, elleri nasırlı, teni kavruk Anadolu çiftçisi, Yılmaz efendinin oğlu Zeynettin Aydın´ım; yani sizin kardeşiniz sizin evladınız ; Zümrütevler´de misket oynayan, Girne´de bisiklet süren, Başıbüyük´de gözleme yiyen, Fındıklı´da futbol oynayan, Yalı´da denize giren, sizden biri, kardeşiniz, evladınız , Zeynettin Aydın´ım.”

Girne Mahallesi -Maltepe Spor Kompleksi-Müzahir Sille Kapalı Spor Salonunda binlerce kişiye hitap eden Zeynettin Aydın, burada vatandaşlara şu açıklamaları yaptı:

“Sayın başkanım, değerli dernek başkanlarımız, kıymetli işadamlarımız, sevgili muhtarlarımız, vefakar arkadaşlarımız, sayın STK başkanlarımız ,hanımefendiler beyefendiler ve basınımızın güzide mensupları. Hepinizi , en kalbi duygularımla ,saygı sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

Öncelikle, Maltepe’miz ve İstanbul’umuz için, çok önemsediğimiz bu güzel organizasyona, katılımlarınız için şükranlarımı sunuyorum.

Bugün 10 Kasım Cumhuriyetimizin kurucusu baş komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80.yıldönümü.Bu anlamlı gün vesilesiyle Atatürk’ümüz ve silah arkadaşlarını, rahmet minnet ve şükranla yadediyorum.ruhları şadolsun mekanları cennet olsun.

Sevgili kardeşlerim, ben Anadolu´nun şirin kenti, Çankırı´mızın bağrından çıkmış, Maltepe´de büyümüş, Anadolu terbiyesi ile yetişmiş, içinizden biriyim. Bayrağına aşık, insanına sevdalı, toprağına vefalı, elleri nasırlı, teni kavruk Anadolu çiftçisi, Yılmaz efendinin oğlu Zeynettin Aydın´ım; yani sizin kardeşiniz sizin evladınız ; Zümrütevler´de misket oynayan, Girne´de bisiklet süren, Başıbüyük´de gözleme yiyen, Fındıklı´da futbol oynayan, Yalı´da denize giren, sizden biri, kardeşiniz, evladınız , Zeynettin Aydın´ım…”

Maltepe bizim yuvamız, Maltepe bizim ailemiz , işimiz, aşımız… Biz Maltepe´nin evladıyız. Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar; güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar, gecesi sümbül kokan, Türkçesi bülbül kokan İstanbul.Biz de bu aziz kenti, anamız gibi, namusumuz gibi, ailemiz gibi değerli biliriz. Eyyüp el-Ensari´yi misafir eden, Fatih Sultan Mehmet Han´ın bizlere armağan ettiği, bu kıymetli kenti aziz görürüz.

İngiliz gemileri boğaza demirlediğinde, geldikleri gibi giderler diyerek, İstiklal mücadelemizin fitilinin ateşlendiği, Bandırma Gemisi´ni yola çıkaran iradeyi, İstanbul´umuzu cesur görürüz. İşte biz bu aziz kentin, işte biz bu cesur kentin işte biz bu kutlu kentin, gözbebeği bir ilçemiz, ‘Maltepe´mize´, sizlerin desteği ile talibiz.”

Maltepe´miz, adeta Türkiye´mizin, temsili bir mozaiği görünümündedir. Gülsuyu, Gülensu, Başıbüyük mahallelerimiz, eşsiz manzarası ve mahalle kültürü ile, Esenkent, Cevizli, sosyal dokusu ile Bağlarbaşı, Altayçeşme, Yalı mahallelerimiz ;tarihi değerleri ile İdealtepe, Küçükyalı, Altıntepe mahallelerimiz, katılımcı yaklaşımları ile, Fındıklı, Aydınevler mahallelerimiz, birlikte yaşama kültürümüzün bir yansıması olarak, ‘bir ağaç gibi, tek ve hür bir orman gibi, özgürce´ yaşayabileceği, güzel bir kent olması dileğimizdir

Bugün burada, Anadolu´nun bir harmanını görmekteyiz. biz burada, el ele, gönül gönülleyiz. Tüm Anadolu ile, Maltepemiz´in sokaklarında beraber yürüyeceğiz. 15 Temmuz gecesi, tanklara karşı beraber mücadele ettiğimiz, Maltepe bizim… 16 yıldır ülkemizde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, iktidar ve muktedir olan bir yönetim ile destanlar yazıldı, tüm ülke hizmet ağları ile örüldü.

Gerek sosyal hayatta, gerek ekonomik hayatta, gerek yapılaşmada, alt yapı yatırımlarında, hayallerin ötesinde projeleri, hayata geçirebilen, sağlam bir iradeye sahip bir yönetimi, bu millet baştacı etmiştir. Bu üstün başarılara imza atan, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm kıymetli ak kadrolara şükranlarımı sunuyorum. Birçok badirelere rağmen, sarsılmaz bir inançla, milletimizin feraseti ve desteği ile, ülkemizin yaşam kalitesini arttırmak, gelecek nesillere, refah seviyesi, yüksek bir ülke bırakmak için, bizlerde ekibimiz ile çalışmaya talibiz.

İşte tam burada, son 10 yılda, ‘gelişen ve kalkınan Türkiye’mizde, bu gelişmişlikten nasibini alamayan, Maltepe´mizi hak ettiği payı sağlamak için, mücadelemiz olacaktır. Maltepe´miz, 30 yıl öncesi, Kartal´a bağlı, küçük bir balıkçı kasabası değildir. Artık içinden metro ağları geçen, 500 bin nüfus sınırını aşmış, içinde üniversiteleri barındıran, Anadolu yakamızın en büyük sahil parkına sahip, İstanbul´umuzun doğu batı geçiş güzergahına ev sahipliği yapan, ticareti ve sanatı içinde barındıran, ancak, hak ettiği kıymeti ve değeri son yıllarda alamamış bir ilçemizdir.

Ben Anadolu’nun şirin kenti Çankırı’mızın bağrından çıkmış, Maltepe’de büyümüş,

Anadolu terbiyesi ile yetişmiş, içinizden biriyim

Gözbebeği bir ilçemiz,   “Maltepe’mize “   sizlerin desteği ile talibiz..

Maltepe’miz, adeta Türkiye’mizin, temsili bir mozaiği görünümündedir.

Bugün burada, Anadolu’nun, bir harmanını görmekteyiz..

Biz burada, el ele, gönül gönüleyiz..

Tüm Anadolu ile, Maltepe’mizin sokaklarında beraber yürüyeceğiz..

15 Temmuz gecesi tanklara karşı beraber mücadele ettiğimiz Maltepe bizim..

Sevgili kardeşlerim,

Kıymetli yol arkadaşlarım…

16 yıldır, ülkemizde Sn. Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, iktidar ve muktedir olan bir yönetim ile destanlar yazıldı , tüm ülke hizmet ağları ile örüldü..

Gerek sosyal hayatta ,

Gerek ekonomik hayatta,

Gerek yapılaşmada,

Alt yapı yatırımlarında,

Hayallerin ötesinde projeleri, hayata geçirebilen, sağlam bir iradeye sahip bir yönetimi bu millet baştacı etmiştir.

Bu üstün başarılara imza atan başta Sn. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kıymetli AK kadrolara şükranlarımı sunuyorum

Birçok badirelere rağmen, sarsılmaz bir inançla,

Milletimizin feraseti ve desteği ile ülkemizin yaşam kalitesini arttırmak,

Gelecek nesillere, refah seviyesi, yüksek bir ülke bırakmak için, bizlerde ekibimiz ile çalışmaya talibiz,

İşte, tam burada, son 10 yılda, “Gelişen ve kalkınan Türkiye’miz” de, bu gelişmişlikten, nasibini, alamayan Maltepe’mizi, hak ettiği payı, sağlamak için mücadelemiz olacaktır.

Maltepe’miz 30 yıl öncesi Kartal’a bağlı küçük bir balıkçı kasabası değildir.

Artık;içinden metro ağları geçen ,

500 bin nüfus sınırını aşmış,

İçinde üniversiteleri barındıran Anadolu yakamızın en büyük sahil parkına sahip,

İstanbul’umuzun doğu batı geçiş güzergahına ev sahipliği yapan,

Ticareti ve sanatı içinde barındıran ancak hak ettiği kıymeti ve değeri son yıllarda alamamış bir ilçemizdir.

Gayemiz ,fikrimiz idealimiz sizlerle beraber,

Sizlerle birlikte,

Çocuklarımız için,

Gençlerimiz için,

Ailelerimiz için,

Rahatça yaşayabilecekleri yaşam koşulları oluşturmak ve sürdürmektir.

Bu süreçte tüm kardeşlerimizin emeklerine, alınterine, gayretlerine ve dualarına ihtiyacımız var.

Bu yolda gayret bizden

Tevfık Allah’tandır.

Kıymetli hemşerilerim ;

Gün birlik olmak vaktidir..

Gün el ele yollarda Maltepe için çalışma vaktidir.

Gün beraber yürümek günüdür.

Gün Hak’ça yaşamak, Hak’ça bütünleşme günüdür.

Gün ortak akılda birleşme ,

Ortak doğruyu bulma günüdür.

Değerli Maltepeli hemşerilerim,,

Sizlerle beraber yol arkadaşlarımız ile birlikte..

Maltepe Belediye başkanlığı için aday adaylığımızı açıklıyoruz..

Buraya geldiğiniz için teşekkür ederken sizlerle hep beraber ilçe başkanlığımıza gitmeye davet ediyoruz.

Zeynettin Aydın oldukça kalabalık bir kitleyle AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi’ye dosyasını teslim etti

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci’ye AK Parti Maltepe Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan Zeynettin Aydın kendisini destekleyen ve yaklaşık 40 STK’dan oluşan Maltepe Birlik Platformu üyeleri ve vatandaşların katılımı ile aday adaylığı dosyasını AK Parti ilçe başkanlığına teslim etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam