SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP İstanbul Milletvekili Enes Berberoğlu Maltepe’de Kitaplarını İmzaladı  

Eklenme Tarihi: 30 Kasım 2018, Cuma - 10:48   Okunma Sayısı: 140743
İstanbul’un  Maltepe ilçesinde; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı Feyzullah Mahallesi tarafından ”Gelin Maltepe’de Umudu Birlikte Örgütleyelim”  başlığı altında birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı yoğun katılımla gerçekleştirildi CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan  kalabalık bir partilinin katıldığı kahvaltılı organizasyonu hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İSTANBUL

Akif Hamzaçebi ve Enes Berberoğlu parti örgütlerine teşekkür etti,Berberoğlu kitaplarını imzaladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan’ın ev sahipliğinde Maltepe Yıldızlar Düğün Salonunda  gerçekleşen kahvaltıda; Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkan yardımcısı Akif Hamzaçebi,Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili Enis Berberoğlu ,önceki dönem CHP milletvekili  Barış Yarkadaş, Maltepe Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis üyeleri, CHP’li il ve ilçe yöneticileri,Maltepe Belediye başkan aday adayları,Maltepe belediye meclis üyesi aday adayları ve çok sayıda partili hazır bulundu.

CHP’nin gazeteci kökenli İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu cezaevinde yazdığı kitaplarını da imzaladı.  Partililer 16 ay boyunca Maltepe Cezaevinde bulunan Berberoğlu’na yoğun ilgi gösterdiler.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan; ”CHP bu ülkenin sigortasıdır. Gün be gün ortaya çıkan gelişmeler ile bu sigorta çok daha önemli hale gelmiştir. Biz Maltepe’de kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla birlikte yapacağımız çalışmalar ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Maltepe Türkiye’ye örnek olacak başarılı çalışmaların altına imza atacaktır.”

Kahvaltıda konuşan CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, dayanışma ve kaynaşma kahvaltısına katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, süreç içerisinde bu tür etkinliklerle partideki birlik ve beraberliği arttıracakları mesajını vererek şunları söyledi;

“Bundan sonraki süreç için ise tek yapmamız gereken şey çalışmak. Seçimleri ve parti içi meseleleri bir kenara bırakıp artık birlik, beraberlik içinde mücadele etmemiz gerekiyor. CHP bu ülkenin sigortasıdır. Gün be gün ortaya çıkan gelişmeler ile bu sigorta çok daha önemli hale gelmiştir. Biz Maltepe’de kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla birlikte yapacağımız çalışmalar ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Maltepe Türkiye’ye örnek olacak başarılı çalışmaların altına imza atacaktır.”

Çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü söyleyen Özkan sözlerine ise şöyle devam etti; “Hepimizin ortak hedefi belediye başkanlığı seçimlerini tekrar kazanmaktır. Adaylarımızın kendilerinden emin olduğundan şüphemiz yok ama bir belediye başkanı adayı belirlenecek. Biz de o aday etrafında birleşip çalışacağız. Maltepe’de tek ses tek yürek olacak 2019 seçimlerinde Maltepe’de en az yüzde 60 oy alacağız ve birlikte seçimleri kazanacağız. 2019-2020 yılında ekonominin küçüleceğini ve işsizliğin artacağını bütün dünya biliyor. Yani fatura işçiye, memura, emekliye, işsizlere ve emekçi halka kesilecek. Faturayı bize ödetmek için her türlü baskıyı yapacaklar. Eğer bu seçimlerde başarılı olamazsak bütün Türkiye’yi teslim alacaklar. Onun içindir ki iktidar gücüyle Cumhuriyet Halk Partisinin üzerine oynuyorlar ve 24 saat tüm yandaşlarıyla saldırıyorlar. O nedenle biz birbirimizle kenetlenmek zorundayız. Halkımız her şeyin farkında yeter ki biz onlara ulaşalım ve güven verelim.” 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam