SON DAKİKA
reklam
reklam

Avrasya’nın En Büyük Çevre Teknolojileri Fuarı İstanbul’da

Eklenme Tarihi: 3 Aralık 2018, Pazartesi - 12:11   Okunma Sayısı: 82732
MMI Eurasia’nın 2 yılda bir Türkiye’de düzenlediği IFAT Eurasia fuarı, çevre teknolojileri sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.28-30 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde(IFM) düzenlenecek fuar, artan sanayileşme ve şehirleşme sonucunda ortaya çıkan sorunları çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. Çevre teknolojilerinde çözüm arayan ulusal ve uluslararası şirketlerive kamu yetkililerini bir araya getiren organizasyon, milyarlarca dolarlık pazara hitap ediyor.

Oluşturdukları platform sayesinde tüm sektör paydaşlarını bir araya getirmenin sektörün geleceği için büyük önem taşıdığını belirten IFAT Eurasia Proje Müdürü Namık Sarıgöl, “Özellikle küçük ve büyük ölçekli aktörlerin, ulusal ve uluslararası teknoloji ve hizmet üreticilerinin, kamu ve özel sektör temsilcilerinin aynı çatı altında buluşması, Türkiye’de gelişmekte olan çevre teknoloji sektörünün tam anlamıyla bir pazar haline gelmesine katkıda bulunuyor” dedi. Sarıgöl sözlerini şöyle sürdürdü: “Sürdürülebilir bir yaşam hedefi ile üretim, tüketim ve toplumun refah seviyesinden ödün vermeden, çevrenin korunmasının yöntemleri ile ilgilenen çevre teknolojileri sektörü, bu hayati görevini dünyaya hakkıyla duyurmalı.”

 

Hızla büyüyen bir sektör

Dünya genelindeki çevre sorunları, üretim ve tüketim gücündeki artışa bağlı olarak toplumlar için öncelik kazanmış durumda. Yenilenen yasal düzenlemelerle gelişen sektör, çok sayıda şirketi atık yönetimi konusunda yeni arayışlara ve çevre teknolojileri kullanımına itiyor. Almanya Münih’te 52 yıldır Messe München GmbH tarafından IFAT fuarının düzenlendiği bilgisini veren Sarıgöl, Çin ve Hindistan ile başlayan coğrafi gelişim sürecinin, iki yılda bir IFAT Eurasia markası ile İstanbul’da devam ettiğini söyledi. 2017’de 18 ülkeden 412 katılımcıyı aynı platformda buluşturan fuar, bin 21’i uluslararası olmak üzere toplam 63 ülkeden 11 bin 326 ziyaretçi ağırladı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam